banner564

8 Mart kutlandı

Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, kadın çalışanlarını çiçeklerle karşıladı

8 Mart kutlandı
banner598

Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla otelin kadın çalışanları için yemek düzenledi. Otelde öğle yemeğinde kadın personelle bir araya gelen Gürses, kadın çalışanlarını çiçeklerle karşıladı.
Gürses, yaptığı konuşmada, kadınların tüm dünyada şiddete, eşitsizliğe ve adaletsizliğe karşı verdikleri mücadeleyi kazandıkları gün olan  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde çalışanları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. 
Gürses, “Sizler aileniz ve kendiniz için ekmeğinizi emeklerinizle kazanıyorsunuz iş yerinizde hepinizin ayrı ayrı görevleri olduğu gibi evelerinize gidince de bir anne ve bir eş olarak yürekten ve sevgiyle emekler veriyor, çaba ve başarılarınızı sergiliyorsunuz. Öncelikle Merit Lefkoşa Otelimizde vermiş olduğunuz emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder; eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmeniz temennisi ile Kadınlar Gününüzü yürekten kutlarım.  dedi.
Merit Lefkoşa Hotel’in usta şeflerinin hazırlamış olduğu lezzetli menü ile gerçekleşen öğle yemeği, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflar ile son buldu.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2022, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473