banner564

Doğaya katkı

KKTC Lions Kulüpleri Birliği, Geçitköy Baraj Göleti girişindeki mesire yeri yoluna çam fidanı dikti

Doğaya katkı
banner598
KKTC Lions Kulüpleri Birliği, Geçitköy Baraj Göleti girişindeki mesire yeri yolu boyunca çam fidanı dikti.
KKTC Lions Kulüpleri Birliği’ne bağlı Girne Ada, Girne Akdeniz, Girne Özgürada, Girne Vatan, Lefkoşa Başkent ve Mağusa Mesarya Kulüpleri’nin “Birlik Ortak Aktivitesi” çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 100 çam fidanı dikimi gerçekleştirildi.
KKTC Lions Kulüpleri Birliği Başkanı Ezcan Özsoy, etkinlikte yaptığı konuşmada, organizasyonu gerçekleştiren ve karşılıksız hizmet gönüllülerinden oluşan Lions kulüplerine ve tüm katılımcılara piknik paketleri dağıtımının sponsorluğunu üstlenen Lions Kulüpleri Sağlık, Çevre ve Eğitim Komite Başkanı İlçen Ertan’a teşekkür etti. 
Özsoy ayrıca, Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu’na kendilerine bu eşsiz güzellikteki bölgede ağaç dikim imkanı sağladıkları için bir teşekkür plaketi takdim ederek, memnuniyetini dile getirdi.
Orman Dairesi Müdürü Cemil Karzaoğlu da her fırsatta düzenledikleri etkinlikleriyle dairenin ağaçlandırma faaliyetlerine katkı koyan Lions kulüplerinden çam kese böceği ile doğal mücadele olan “Kuş Yuvası” projesine katkı koyma çağrısında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473