banner564

Gül yağmuru altında izdivaç

Şirinevlerli Özeral ailesinin dünyalar güzeli kızı Demet ile Sütlüceli Hacımulla ailesinin yakışıklı oğlu Hüseyin, rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi

 Gül yağmuru  altında izdivaç
banner598

Hüseyin ABRAŞ

Şirinevlerli Melek ve Hüseyin Özeral çiftlerinin güzel kızı, Yakın Doğu Kolejin’de okul öncesi öğretmeni olan Demet ile Sütlüceli Gökçen ve Ergin Hacımulla çiftlerinin yakışıklı oğlu, elektrik teknisyeni olan Hüseyin geçtiğimiz akşam Fuar Düğün Salonun’da gerçekleşen rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Davetlilerin alkışları eşliğinde karşılanan genç çift, ilişkilerini taçlandırmak adına nikah masasına oturdu. Genç çiftin nikah şahitliğini, Hüseyin’in dedesi Hüseyin Hacımulla ve Demet’in dayısı Ömer Mavigözlü yaptı. Bir ömür sürecek birliktelik adına birbilerine söz veren  Demet ve Hüseyin çifti,  gecenin ilk dansını yapmak için piste geçtiler. Gül yaprakları yağmuruna tutulan genç çift, yaptıkları dans ilede romantik dakikalar yaşattı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, Demet ve Hüseyin çiftini yakın akrabaları,dostları, çalışma arkadaşlarının yanı sıra UBP Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar’da yalnız bırakmayıp mutluluklarına ortak oldular. Dans pistinin bir an olsun boş kalmadığı gecede, kimi zaman romantik parçalar eşliğinde kimi zaman ise hareketli parçalar eşliğinde eğlenen genç çift ve davetliler, bu mutlu günü doyasıya kutladılar. Demet ve Hüseyin çiftinin düğünden sonra balayı tatili için Antalya’ya gidecekleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 02:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473