banner564

Gürses: Bu başarı hepimizin

Merit Lefkoşa Hotel, 13’üncü kuruluş yıldönümünü personeli ile bir araya gelerek kutladı

Gürses: Bu başarı hepimizin
banner598

Merit Lefkoşa Hotel, 13’üncü kuruluş yıldönümünü Ekim ayı personel toplantısında tüm personeli ile bir araya gelerek kutladı.
Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, kuruluş yıldönümü için düzenlenen bu özel günde personele itafen yaptığı konuşmasında; “13 yıl önce, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında misafirlerimize hizmet vermeye başlamıştık.  Pandemi sebebiyle vermiş olduğumuz ara hariç, Merit Lefkoşa Hotel olarak hep birlikte başarılı işlere imza attık. Bu başarılarımızda siz çalışanlarımız sayesinde gerçekleşti. Ben hepinize göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı, şahsım ve tüm departman müdürü arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bir başarı varsa bu hepimizindir.” dedi
Etkinlikte ayın personellerine ödülleri, hizmet yılını dolduran personellere ise teşekkür sertifikaları takdim edilirken, Ekim ayı doğan personellerinde doğum günleri kutlandı. 

Ekim ayı personelleri belirlendi
Ekim ayı personelleri hakkında yapılan açıklamada, “Merit Lefkoşa otelimizde servis personeli olarak hizmet veren Muhammed Kabulov ve personel yemekhanemizde hizmet veren Gülperi Şanverdi seçilmişlerdir. Kendilerini tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” denildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473