banner564

Geleceğin mutlu bireyleri yetişiyor

Artı Eğitim Merkezi’nin sık sık düzenlediği eğitici ve öğretici gezilerle minik öğrenciler birçok bilgiyi yerinde yaşayarak ve yaparak öğreniyor

Geleceğin mutlu  bireyleri yetişiyor
banner598

Ufuk ÇAĞA

Artı Eğitim Merkezi Anasınıfı ve Etüt Merkezi, Lefkoşa’nın Köşklüçiftlik Bölgesinde 10 yıldan beridir eğitim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Geleceğin mutlu ve başarılı çocuklarını yetiştirme hedefi ile yola çıkan bu okulumuz, 10 yıldır bunu başarmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

Okul hayatına hazır hale geliyorlar

Artı Eğitim Merkezi Anasınıfına devam eden öğrenciler her yönden ileriki okul yaşantılarına hazır hale getiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile verilen eğitimsel gelişim faaliyetleri yanında, çocukların sosyal ve kültürel gelişimleri, uyumlu, problemsiz, paylaşımcı ve araştırıcı olabilmeleri için de eğitim faaliyetleri yapılıyor. Konularında uzaman eğitmenler tarafından hazırlanan eğitim programları ile okulda kaliteli bir öğrenim gören minikler, bu okulun sloganı olan “eğitim sadece sınıf içinde değil” ile de okul dışarısında birçok konuyu öğreniyorlar. Okulun sık sık düzenlediği eğitici ve öğretici gezilerle birçok bilgiyi yerinde yaşayarak ve yaparak alan minik öğrenciler, bunun yanında ülkemizin tarihi ve kültürel yerlerini de görmüş oluyor.

 

Hem yeni bilgi hem de pekiştirme eğitimi

Bu okulun etüt kısmına devam eden çocuklara hem yeni bilgiler veriliyor hem de okulda gördükleri konuların pekiştirme eğitimleri yapılıyor. İlkokul öğrencilerinin devam ettiği etüt bölümünde İngilizce, fen dersleri, sosyal bilgiler, Türkçe gibi konularda eğitim veriliyor. Yine çocuklara okulda verilen ödevler ve çalışmalar burada kontrol edilerek, katkı istenen konularda destek veriliyor. Yine okulda görülen konuların pekiştirme çalışmaları da yapılarak, konuların daha iyi öğrenilmesi sağlanıyor. Okul yönetimi, buraya devam eden öğrencilere zayıf oldukları konularda katkı sağlayabilmek için çoğu zaman teke tek eğitimler de verildiğini belirttiler.

 

Yemek ve servisler özel

Okulda sürekli olarak çalışan bir aşçı bulunuyor ve okul idaresince aylık olarak belirlenen menülerde olan yemekleri her gün hijyenik bir ortamda yaparak çocukların beğenisine sunuyor. Çocuklar için hazırlanan yemekler ve ara öğünler çocukların sağlıklı beslenmesi ve doğru yemek alışkanlığı kazanabilmelerine de yarıdımcı olacak şekilde beslenme uzmanınca hazırlanıyor. Çocukların okula geliş ve gidişleri de okulun özel aracı ile yapılıyor. Ailelerin istekleri doğrultusunda çocukların evden veya okuldan alınışı ve evlerine götürülüşü bu eğitim merkezinin verdiği hizmetler arasında yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 04:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474