banner564

“Kamuda ciddi reformlara ihtiyaç var”

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, “Kamuda ciddi reformlara ihtiyaç var” dedi

“Kamuda ciddi reformlara ihtiyaç var”
banner598

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) tarafından hazırlanan “12. Rekabet Edebilirlik Raporu”nun açıklandığı etkinlikte konuşma yaptı.
Kamuda birçok alanda ciddi reformlara ihtiyaç olduğunu söyleyen ve kaynakları etkili kullanmanın önemine değinen Taçoy, istatistiki bilgilerin toplanması için yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
 “Çok sayıda krizle boğuştuk. Tüm krizlerden güçlenerek çıktık” diyen Taçoy “Anavatan Türkiye Cumhuriyetimizin katkıları ile bu krizi de atlatacağız” ifadelerini kullandı.
Tüm teşvik sistemlerinin ihtiyaçlara göre yeniden belirleneceğini ifade eden Taçoy, sektör temsilcileriyle iş birliklerini devam ettireceklerini, hükümetin kısa süre içinde reel sektör odaklı yeni bir kalkınma programını kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
vedat
vedat - 4 yıl Önce

Hasan Taçoy, kıbtekteki akrabalarını da al git bu ülkenin ekonomisinden, yeter artık, yakışmıyorsun o koltua. Vatandaşı yok sayana haram olsun o koltuklar

Zeliha haklı
Zeliha haklı - 4 yıl Önce

Kamuda reforuma ihtiyaç yoktur başkalarının sizi ve bizleri idare etmesinden bıktık usandık yeter artık reforum altında ezik bir çalışma hakkı ve tüm hakları elden alınması zor şartlar arasında mutsuz ortamlarda çalıştırılmak amacınız budur zaten insanların haklarını ellerinde alarak kamureforumu altında neler yapmak istedikleri de bellidir bu durumda işten indanları usandırıp bıktırıp mobin uygulamaktır Allah yetiştirmesin inşAllah Amin

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474