banner564

103 bin liraya hurdacıya satıldı

Kıb-Tek’in Girne tesisindeki konteynerin kilidini kırarak, 700 kilo kablo ve 180 kilo boyun bağı çalan biri kurum çalışanı iki kişi tutuklandı

103 bin liraya hurdacıya satıldı
banner598

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (Kıb-Tek), Girne’deki tesisinden 700 kilo çıplak kablo ve 180 kilo boyun bağı çalındı. Yapılan soruşturma sonucu biri kurum çalışanı iki kişi tutuklandı. Kurumda teknik eleman olarak çalışan S.Ç.(E-54) ile suçla bağlantılı tutuklanan H.Ö.(E-43) dün mahkemeye çıkarılarak, haklarında 3 gün tutuklama emri alındı. Yürütülen ileri soruşturmada zanlıların çaldıkları kabloları bir hurdacıya 103 bin TL karşılığında satarak sahtekarlıkla para temin ettikleri de tespit edildi.
Olayla ilgili açıklama yapan Polis Basın Subaylığı, hırsızlık vakasının 18 Ocak Perşembe günü meydana geldiğini bildirdi. Polisten yapılan açıklamaya göre; 
Girne’de, Cumhuriyet Sokak’taki Kıb-Tek’e ait tesis içerisinde bulunan konteynerin kilidi kırılarak hasara uğratıldıktan sonra konteynerde muhafaza edilen yaklaşık 700 kilo ağırlığında çıplak kablo ile 180 kilo ağırlığında boyun bağı çalındı. 
Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı görülen Kıb-Tek çalışanı S.Ç.(E-54) ve H.Ö.(E-43) tutuklandı.
Yürütülen ileri soruşturmada zanlıların çaldıkları kabloları bir hurdacıya 103 bin TL karşılığında satarak sahtekarlıkla para temin ettikleri de tespit edildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ekrem
Ekrem - 7 ay Önce

Birçok şerefsiz haksız kazanç peşinde.

Ck
Ck - 7 ay Önce

Maaşın yetmiyor muydu kardeşim??? Çalıştığın kurumdan hırsızlık yapıyorsun!!!! Oysa biz heray vatandaş olarak sizin maaşlarinızı ödüyoruz bol bol !!! !!!!!!! "malum, gelen elektrik faturaları maaşAllahhh" !!!!!

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473