Lefkoşa Rum Ceza Mahkemesi’nin, kuzeydeki Rum mallarının pazarlamasını yapmakla suçla-nan Alman emlak pazarlamacısı Eva Isabella Kunzel hakkındaki kararı 8 Ekim’de açıklaması bekleniyor.
   Cyprus Mail’e göre; 7 Temmuz 2024'te Larnaka havaalanında tutuklanmasının yasal olup ol-madığının, özellikle de uygun prosedürlerin izlenip izlenmediğinin ve temel haklarına saygı gös-terilip gösterilmediğinin incelendiği belirtildi.
   Mahkeme, sanığın tutuklanma gerekçelerinin anlayabileceği bir dilde usulüne uygun olarak bildirilip bildirilmediği, avukatla görüşme imkânı sağlanıp sağlanmadığı ve yargılamanın ilk aşamalarında tercümanın hazır bulunup bulunmadığına 8 Ekim'de karar verecek.
   Özellikle, memurların bagajını aramasına izin veren imzalı onay formuna dikkat çekiliyor, ancak savunma bu formun geçerliliğini sorguluyor.
 
14 aydan beri tutuklu
Alman emlak pazarlamacısı Eva Künzel hakkındaki karar 8 Ekim’de verilecek
                              
          
          
          
          YORUM EKLE
    YORUMLAR
      SIRADAKİ HABER
  


Gerçek Mal Sahibinin Onayı Olmadan Başkasının Malını Pazarlayıp Satmanın Suç Olduğunu Bilmiyormuydu Yani !!