banner564

İhtiyacı olanı aldı

DAÜ’de faaliyet gösteren iki işletmeden erkek parfümü ve cep telefonu çaldığı iddia edilen Umar Musa Nuhu tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

İhtiyacı olanı aldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) faaliyet gösteren iki işletmeden erkek parfümü ve  cep telefonu sirkat ettiği ileri sürülen Umar Musa Nuhu, yapılan şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Gazimağusa’da dün mahkemeye çıkarılan zanlı hakkında 1 gün tutukluluk emri alındı.  Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Kozal Debreli, zanlının 7 Ekim 2014 tarihinde DAÜ’de faaliyet gösteren Mtrc isimli iş yerinden bir adet erkek parfümünü ve  komşu iş yeri Emu Store’dan bin 650 TL değerinde  Iphone cep telefonunu sirkat ettiğini söyledi. 

Telefonla  birlikte yakalandı
Zanlının 8 Ekim 2014 tarihinde tespit edilip tutuklandığını anlatan Debreli, çaldığı cep telefonunun da zanlının tasarrufunda bulunduğunu aktardı. Aranan bir emarenin daha olduğunu işaret eden Debreli, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473