banner564

60 yaşında veda etti

Merhum Cumhurbaşkanı Denktaş’ın ahçısı Çiler Paytoncu’nun eşi Muhittin Paytoncu dün sabah işyerinde ölü olarak bulundu

60 yaşında veda etti
banner598
Çiğdem AYDIN 
Lefkoşa-Girne Anayolundaki “Boğaz Büfe”nin işletmecisi 60 yaşındaki Muhittin Paytoncu, dün işyerinin tuvaletinde arkadaşı Salim Dayı tarafından ölü olarak bulundu. Salim Dayı, her sabah birklikte kahve içtikleri arkadaşı Paytoncu’nun saat 09.30 olmasına karşın iş yerini açmadığını farkedince çalıştırdığı Supermakket’ten çıkıp Boğaz Büfeye doğru yürüdü. Etrafı kontrol eden Salim Dayı, tuvalete doğru yönelince Muhittin Paytoncu’nun cansız bedeniyle karşılaştı. Bir süre sonra olayın şokunu üzerinden atan Dayı, Boğaz Polis Karakolunu arayarak görevlileri bilgilendirdi. Olay yerine gelen polisler yaptıkları incelemede Muhittin Paytoncu’nun öldüğünü tespit etti. Bu arada, olayın ardından eşinin ölüm haberi ulaştırılan Çiler Paytoncu adeta yıkıldı.

Otopside darp izine rastlanmadı
Öte yandan, Mühittin Paytoncu’nun cesedinde yapılan incelemede, herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadığı açıklandı. Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, dün sabah 09.30 sıralarında ölü bulunan Paytoncu’nun cesedi üzerinde yapılan muayenesinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadı.


Bulgaristan’dan geldi
Muhittin ve Çiler Paytoncu çifti 1989 yılında Bulgaristan’dan KKTC’ye çalışmak amacıyla geldi. İki kız bir de erkek çocukları olan çift 15 yıldan beri yaşamlarını ülkemizde sürdürüyordu. Ahçı olan Çiler Paytoncu, uzun yıllar Merhum Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın Yılan Adasındaki ikametgahında ahçı olarak çalıştı. Muhittin Paytoncu ise ülkemide uzun yıllar Kardeş Ocağı Lokalini işletmesinin ardından biz süre önce “Boğaz Büfe” adlı işyerinde çalışmaya başlamıştı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473