banner564

Baba olacaktı

Ava giden 27 yaşındaki ‘özel güvenlik’ çalışanı Şafak Karmaner, yanlışlıkla kendini vurarak hayatını kaybetti

Baba olacaktı
banner598

 Özel bir güvenlik şirketinde çalışan Güzelyurt bölgesinin sevilen gençlerinden Şafak Karmaner,  dün geçirdiği talihsiz bir kaza sonucunda hayatını kaybetti. Avlanmak için dün Yayla bölgesine giden Karmaner, aracın arka koltuğundaki tüfeği almaya çalışırken elinin tetiğe çarpması sonucunda karın kısmından vuruldu. Olay yerine yakın bir bölgede bulunan kardeşi ve arkadaşlarının yardımıyla Lefkoşa Dr. Burhan nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Karmaner, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Kısa bir süre önce evlenen ve mutlu bir yaşam süren Şafak Karmaner’in ölümü Güzelyurt’ta büyük bir üzüntü yarattı. Karmaner’in eşinin hamile olduğunu belirten aile yakınları “talihsiz bebek babasını hiç görmeden büyüyecek” Mobilbahis diyerek, yaşananlara büyük bir talihsizlik olarak niteledi. 

Polis soruşturması sürüyor

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, Karmaner, saat 16.00 sıralarında Yayla’da ilkokulun arka kısmındaki bahçelere giden toprak yolda kardeşine ait araçta bulunduğu sırada, adına kayıtlı av tüfeğinin kazayla ateş alması sonucu karnından vuruldu.
Şafak Karmaner, tedavi için kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde saat 17.50’de yaşamını yitirdi
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Yakınlarından alınan bilgiye göre, Zekiye ve Kubilay Karmaner çiftinin oğlu Şafak, bugün yapılacak otopsiden sonra Güzelyurt’ta son yolculuğuna uğurlanacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2013, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473