banner564

Alkol çarpması!

Türkmenistan gecesinde bıçaklar konuştu, iki kişi yaralandı

Alkol çarpması!
banner598

 Suna ERDEN

Güzelyurt’ta önceki gece düzenlenen Türkmenistanlılar gecesi olaylı bitti. Aşırı derecede alkol alan dört arkadaş kendi aralarında kavga etti. Çıkan kavgada Dovletgeldi Bazarow, çakı ile Ahmed Zayytov ve Shavket Hamrayev’i yaraladı. Kavganın büyümesi ile olay yerine intikal eden polis ekipleri, Dovletgeldi Bazarow, Ahmed Zayytov, Shavket Hamrayev ve Farhat Hamrayev’i gözaltına aldı.  Haklarında soruşturma yapılan zanlılar dün teminat için Lefkoşa’da nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. 

Bazarow iki kişiyi yaraladı…
Duruşmada olayı aktaran polis, 21 Ağustos 2018 tarihinde saat 23.30 sıralarında zanlılar Dovletgeldi Bazarow, Ahmed Zayytov, Shavket Hamrayev ve Farhat Hamrayev’in aşırı alkol tesiri altında kendi aralarında kavga ettiklerini söyledi. Kavga sırasında zanlı Bazarow’un tasarrufunda bulundurduğu çakıyı zanlı  Zayytov'un sırtına, Hamrayev’in ise göğsüne sapladığını kaydeden polis,zanlının iki kişiyi yaraladığını kaydetti. Polis, olay yerine ekiplerin gitmesi ile kavgada yer alan 4 zanlının da tutuklandığını ve Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen tedavilerinin ardından taburcu olduklarını mahkemeye aktardı. 

Tutuksuz yargılanacak
Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, olayda kullanılan bıçağın emare alındığını belirterek çalışma, izinli olan zanlıların  mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.Mahkeme, zanlıların yurtdışına çıkışlarının yasaklanması koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473