banner564

Anılarını anlattı

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı, Akıncı’nın verdiği dersle açıldı

Anılarını anlattı
banner598

 Özay Günsel Çocuk Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı açılışı, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından verilen dersle gerçekleştirildi.

YDÜ AKKM’de yer alan 2018-2019 Akademik Yılı açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Ardından Özay Günsel Çocuk Üniversitesiyle ilgili kısa bir tanıtım filmi gösterildi. Okul öncesi 5 yaş Ceylanlar sınıfı tarafından yapılan kına gecesi canlandırmasıyla devam eden açılışta,  daha sonra Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Meriç bir konuşma yaptı.
Özay Günsel Çocuk Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı açılışı Cumhurbaşkanı Akıncı’nın esprili,  çocukların ilgisini çekecek ve interaktif bir şekilde çocukluk anılarını anlattığı ve bunlardan çıkarılabilecek derslere vurgu yaptığı konuşmasıyla sona erdi.
Çocuk Üniversitesi’nde 18 Haziran’da başlayan  ve 9 Ağustos’a kadar sürecek olan akademik takvim uyarınca 6-17 yaş arasındaki çocuklara , “merak öğrenmenin can suyudur, merakla büyüyen çocuk geleceğin en güzel habercisidir”  sözünden hareketle merak ettiklerini çekinmeden sorabilecekleri bir ortam yaratılacak. Program boyunca çocukların var olan yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanınacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474