banner564

Başkan Enver  Mamülcü oldu

Kıbrıs Türk İşadamları Derneği 15’inci Olağan Genel Kurulu yapıldı

Başkan Enver  Mamülcü oldu
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Kıbrıs Türk İşadamları Derneği (İŞAD) dün Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nda 15’inci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen genel kurulda İŞAD’ın yeni başkanı Enver Mamülcü oldu. Toplantıya; İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Ekonomi Bakanı Özdil Nami, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Ana Muhalefet  UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, bazı milletvekilleri ve iş insanları katıldı. Genel Kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. İstiklal marşı sonrasında divan oluşumu ardından da konuşmalar gerçekleştirildi. Genel Kurul Metin Şadi’nin Divan Başkanlığı, Ali İhsan Çevik’in Genel Sekreterliği ve Türel Öksüzoğlu’nun divan üyeliğinde gerçekleşti. Konuşmaların ardından eski Başkan Dengiz Kürşat görevi devralan Enver Mamülcü’den plaketini aldı. 

Kürşat: Görevimi gururla sürdürdüm
Dengiz Kürşat yaptığı konuşmada İŞAD’ın otuz yıllık köklü bir dernek olduğunu söyledi. İŞAD’a 13 yıl önce adım attığını ifade eden Kürşat, bu süreçte çok fazla şey öğrendiğini dile getirdi. Gururla sürdürdüğü başkanlık görevi boyunca birçok iş birliği, istihdam ve çalışmalar yaptıklarını anlatan Kürşat, görevi devralan yeni yönetimin bu bayrağı daha da yükseklere taşıyacağına inanç belirtti. 

Mamülcü: Daha güçlü KKTC için 
İŞAD’ın yeni Başkanı Enver Mamülcü, İŞAD’ın kuruluş sürecinden itibaren her zaman ülke gündeminde ön sırada yer aldığını  ve ülke hassasiyetini ön planda tutarak faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.
 Hedefe giden yolda her ne kadar zorluklar olsa da ilerlemek gerektiğini belirten Mamülcü, bu noktaya gelmenin kolay olmadığını söyledi. Daha mutlu ve daha güçlü bir Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için çalışacaklarına vurgu yapan Mamülcü, Genel kurul sonrasında tüm yönetim kutulu üyeleri ve asli üyelere başarı dileyerek konuşmasını tamamladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473