banner564

Oğluna iftira attı

Evinde 60 gram uyuşturucu bulunan ve maddenin Uğur Özbayır’a ait olduğunu öne süren Keziban Şimşekatam cezaevine gönderildi

Oğluna iftira attı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Narkotik Şube ekipleri tarafından bir ikametgâha düzenlenen operasyon sonucu ele geçirilen 60 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan Keziban Şimşekatam teminat için mahkemeye çıkarıldı. Keziban Şimşekatam’ın, uyuşturucunun oğluna ait olduğunu öne sürmesi üzerine tutuklanan Uğur Özbayır, Tuğba Canku ve Murat Özbayır ise suçsuz oldukları anlaşıldığından, mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.

İhbar işe yaradı
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mahir Türe, 4 Mart 2019 tarihinde aldıkları bir ihbar doğrultusunda zanlı Keziban Şimşekatam’ın ikametgâhına operasyon düzenlediklerini ve bahçe kısmında bulunan su deposunda, köpek maması kutusu içerisinde, 60 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi.
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Türe, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlının 7 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde, 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 
Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Merkezi Cezaevi’ne gönderildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473