banner564

“Birlikte direnelim”

TDP, sivil toplum örgütlerine başlattığı ziyaretler çerçevesinde Türk-Sen yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu

“Birlikte direnelim”
banner598
Rahme ÇİFTÇİOĞLU
Sivil toplum örgütlerine “birlikte direnme” çağrısı çerçevesinde ziyaretler başlatan Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit ve heyeti Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu’nu (Türk-Sen) ziyaret etti.
Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı, Türk-Sen Genel Sekreteri Erkan Birer, Telekomünikasyon Dairesi Çalışanları Sendikası (Tel-Sen) Başkanı Tamay Soysan, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen) Başkanı Çağlayan Cesurer ve sendika yöneticilerinin hazır bulunduğu görüşmede ilk sözü TDP Genel Başkanı Özyiğit aldı. 
Kıbrıs Türkünün kendi ayakları üzerinde duracağı ekonomik yapı, demokrasi ve sivil yönetim için ortak akılla bir çıkış planı hazırlanması gerektiğini kaydeden TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, “Üzülerek görüyorum ki bazı örgütler sadece kendilerini ilgilendiren konularda ses vermeye çalışıyor. Bu doğru bir yaklaşım değil” dedi.

Bıçaklı: Sabahtan camiye öğleden sonra kiliseye
Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı ise, konuşmasına “artık anlatmaktan yoruldum” diyerek başladı.
Bıçaklı, “Ülkeyi yönettiğini iddia eden birçok siyasi parti seçim zamanı başka, hükümete geldiklerinde başka, muhalefette başka... Sabahtan camiye giderler, öğleden sonra kiliseye” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474