banner564

Bol bol selfie çekindiler

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gençlerle buluşan Akıncı çifti, siyasetten uzak güzel bir akşam geçirdi

 Bol bol selfie çekindiler
banner598
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında önceki gün Cumhurbaşkanlığı’nda ülkenin dört bir yanından gençlerle bir araya geldi.
Gençlere özel kutlama, ülke genelindeki tüm ortaokul ve liselerden öğrenciler, üniversiteleri temsilen gençler, halk dansları federasyonlarının genç ekiplerinden temsilcileri, Gençlik Dairesi’ne bağlı ülke genelinde faaliyet gösteren tüm gençlik merkezlerinden temsilciler, sivil toplum kurum ve kuruluşlarının gençlik temsilcileri, siyasi parti gençlik kolları ve genç temsilcileri, 28 belediyede gençlik alanında faaliyet gösteren birimlerin temsilcileri, tüm spor federasyonlarının 2015-2016 döneminde gençlik kategorilerinde başarılı olan gençler, tüm özel eğitim okullarının genç temsilcileri, Güney Kıbrıs’taki lise ve ortaokullarda öğrenim gören Kıbrıslı Türk öğrencilerden temsilciler, SOS Çocuk Köyü’nün tüm gençleri ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın gençlerinden oluşan geniş bir katılımla yapıldı.

Gençlere nasihatlerde bulundu, selfie çekti
Gençleri Cumhurbaşkanlığı girişinde eşi Meral Akıncı ile birlikte karşılayan Cumhurbaşkanı, gençlere kendilerini iyi yetiştirmeleri, iyi birey olmaları ama bireyci olmamaları çağrısında bulundu. 
Cumhurbaşkanı Akıncı konuşmasının ardından “Bugüne kadar benimle kaç selfie çektiğinizi sayamadım. Ama bu akşam sıra bende, sizlerle selfie’yi ben çekiyorum” diyerek gençlerle selfie çekti.
Cumhurbaşkanı’nın kendisinin çektiği ve kişisel Facebook sayfasında paylaştığı gençlerle selfie fotoğrafın kısa sürede 1.500’ün üzerinde beğeni, 160’tan fazla paylaşım ve 58.000’den fazla görünürlüğe ulaştığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473