banner564

Brand House’un  kapılarını açıyor

Kaner Şirketler Grubu, online ve geleneksel mağazacılığı bir çatı altında birleştiriyor

Brand House’un  kapılarını açıyor
banner598

Kaner Şirketler Grubu yeni nesil alışveriş anlayışı ile geleneksel mağazacılığı aynı konseptte birleştirdiği ve onlarca dünya markasını bir araya topladığı Kaner Brand House’un kapılarını "Bir mağazadan ötesi" sloganı ile bu hafta açıyor.
Bir yıl önce online alışveriş sitesi olarak hizmet vermeye başlayan Kaner Brand House, şimdi yarattığı yeni konsept mağazası ile dünyaca ünlü markaların en özel koleksiyonlarını müşterileri ile gerçek bir ortamda buluşturuyor.
Lefkoşa’nın tam kalbinde, Bedrettin Demirel Caddesi’nde hizmete girecek olan Kaner Brand House, bir yandan online hizmetlerini devam ettirirken, diğer yandan mağazadan direkt satış yaparak müşterilerine hizmet verecek. 
Kaner Brand House Mağazasında; Antonio Banderas, Azzaro, Cacharel, Carolina Herrera, Diesel, Desigual, Giorgio Armani,  Jean Paul Gaultier, Kipling, Lancome, Loreal, Nina Ricci, Paco Rabanne, Prada, Ralph Lauren, Samsonite, Shakira, Tumi, Valentino, Victor & Rolf, Yves Saint Laurent gibi markaların yanı sıra pek çok dünyaca ünlü marka daha vitrinleri süsleyecek.
Ülkenin en önemli Markalarından Gloria Jean’s Coffees de yeni mağaza konseptinin içindeki yerini alarak hem caddeye ve hem de alışveriş deneyimine bir ayrıcalık katacak.
Kaner Brand House mağazası ile aynı konsept içinde yer alacak Gloria Jean’s Coffees’in yeni şubesi de mağaza ile bütünleşik bir şekilde müşterilerin hizmetine açılıyor.  
Ülkenin en önemli ve yaygın kahve konsept markası olan Gloria Jean’s Coffees’in yeni şubesiyle caddenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474