banner564

Caddemm tanıtıldı

Özellikle Mağusa bölgesinde inşaat yatırımları gerçekleştiren AKOL Development, yeni ve farklı bir proje ile medya önüne çıktı

Caddemm tanıtıldı
banner598
Teoman TURAN
Kıbrıs genelinde İnşaat, Müteahhitlik, Turizm ve yatırım sektörlerinde faaliyet gösteren Akol Group, Lefkoşa Merit Hotel’de medyayla buluşarak, yeni projesi Caddemm’i, tanıttı.
“Ada’nın ilk özel caddesi” konsepti ile tasarlanan projede hem marka yiyecek- içecek alanları yaratılıp, hem de İstanbul’un Bağdat Caddesi ya da İstinye Park benzeri bir yaklaşımla alışveriş noktalarının, rezidans tarzı konutlarla buluğu buluştuğu dev proje, bir lansmanla basın mensuplarının beğenisine sunuldu. 
Caddemm’in basınla buluşmasında ayrıca 13 yıldır inşaat sektöründe var olan şirketin, yenilenmiş imajı ve yeni kurumsal kimliği de ilk kez kamuoyu ile buluşturuldu. 

Şanal: Emin adımlarla ilerliyoruz
Toplantıda ilk sözü alan AKOL Group CEO’su Niyazi Şanal, uzunca sayılabilecek bir dönemdir inşaat alanında şirket olarak emin adımlarla ilerlediklerini anlatan Şanal, daha önce medya ile bir araya gelmediklerini ancak Cadddem Projesi’nin lansmanı vesilesi ile çalışmalarını medya yolu ile kamuoyu ile paylaşmak istediklerini ifade etti. 
2004 yılında, basın toplantısında hazır bulunan, babası Fikret Şanal ile AKOL’u kurduklarını ifade eden Niyazi Şanal, önce daha küçük projeler yaptıklarını ve 2010 yılından itibaren marka projelerle sektörde yerlerini aldıklarına dikkat çekerek: ‘Rezidans konseptini adaya getiren şirketiz. Caddemm projesi ile birlikte AKOL olarak sizler ile daha yakın ilişki kurmak niyetindeyiz” dedi. 

Köprülü, projeyi anlattı
Türkiye’nin ünlü reklamcısı Manual EFFECT CEO’su Burak Köprülü lansman sunumunda projenin kapsamını anlatarak, marka oluşumlarındaki görünmeyen değerin önemine dikkat çekti. Köprülü, görseller ile de zenginleştirdiği sunumunda AKOL markasının yenilenmesi, yeni logosunun hikayesini anlatarak, yayına başlayan reklam filmlerini basın mensupları ile paylaştı. 
AKOL markasının da projeleri bakımından çok zengin bir bakış açısı taşıdığına değinen Köprülü, adanın da görünmeyen değer bakımından büyük zenginliklere sahip olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473