banner564

Çağa ayak uydurdular

Muhtarlar, DAÜ’nün düzenlediği bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı

Çağa ayak  uydurdular
banner598
KKTC’nin tüm muhtarlarına yönelik gerçekleştirilen bilgisayar kursu, DAÜ Aktivite Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika töreni ile tamamlandı.
DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, DAÜ BTYO’nun bilgisayar laboratuvarlarında Lefkoşa, Gazimağusa ve İskele bölgesinin muhtarlarına verilen eğitimler, DAÜ BTYO öğretim görevlisi Yeşim Kapsıl Çırak koordinatörlüğünde, öğretim görevlisi Cihan Ünal ve DAÜ Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Özlem Görkan Evre’den oluşan ekip tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirildi.

Dizliklioğlu: Gönüllü olarak hizmet veriyoruz
Muhtarlar Derneği Başkanı Derviş Dizliklioğlu, muhtarların gönüllü olarak halka hizmet verdiklerini bildirerek, siyasilere muhtarlara daha özverili ve duyarlı olmaları konusunda çağrıda bulundu. Dizliklioğlu gerçekleştirilen kursun son derece önemli olduğunu dile getirerek, bilgisayarın bir şekilde hayatımıza girdiğini ve önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. 

Osam: Muhtarlık mesleği zor bir iş
DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam törende gerçekleştirdiği konuşmasında katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini ileterek, muhtarlık mesleğinin zor bir iş olduğuna vurgu yaptı. Gerçekleştirilen projenin son derece önemli olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Osam, vizyonu gelişmiş bir bakanlık ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. DAÜ’nün bundan sonraki tüm çalışmalarda da desteğe hazır olduğunun altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473