banner564

Çekip kaçtı

Alkol alıp direksiyon başına geçen Ahmet Çekenoğlu, üç yayaya çarptı

Çekip kaçtı
banner598

 Onur ULAĞ

Girne’de 140 promil alkollü bir şekilde direksiyon başına geçen Ahmet Çekenoğlu, üç yayaya çarpıp kaçtı. Kazada yaralanan Berke Can Özbek (E-18), Mesut Kaya (E-24) ve Betül Uzun hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan sürücü kısa sürede yakalandı. 
Kaza dün saat 02.35 sıralarında Girne’de meydana geldi. LV 014 plakalı araç sürücüsü Ahmet Çekenoğlu, Semih Sancar caddesinden Hirondel çemberine girerek aynı caddeye geri döndüğü sırada aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetti.
Sürücü önce Girne Belediyesi’ne ait kaldırım korkuluklarına ardından da korkulukların arkasında yürümekte olan Berke Can Özbek, Mesut Kaya ve Betül Uzun’a aracının ön kısmı ile çarparak, olay yerinden kaçtı.
Kaza sonucu yaralanan yayalar Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı.  Burada yapılan ilk tedavinin ardından durumu ağır olan Betül Uzun Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne ardından da Yakın Doğu Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. 
Kaza yaptıktan sonra kaçan sürücü kısa sürede Girne’de yakalanarak gözaltına alındı. Sürücü Çekenoğlu’nun nefesinde 140 promil alkol tespit edildi.
Sürücü Çekenoğlu, dün sabah Girne’de mahkemeye çıkarılarak hakkında bir gün tutukluluk emri alındı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473