banner564

Cinnet geçirdi

27 yaşındaki Kırgız kurpiyer; önce kendisini bıçakladı, sonra boğazını kesti, ardından kaldığı apartmanın terasına çıkıp 12 buçuk metreden atladı

Cinnet geçirdi
banner598

 Melin DOBRAN

Girne’de bir casinoda kurpiyer olarak çalışan 27 yaşındaki Kırgızistan uyruklu Sadyrbek Alymbekov önce kendisini bıçakla yaraladı, ardından kaldığı apartmanın terasına çıkıp 12 buçuk metreden atladı. Rix Abaras Sitesi’nde yaşanan olayda hem bıçak darbeleri hem de düşme sonucu ağır yaralar alan Alymbekov önce Girne Akçiçek ardından ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan yaralı daha sonra yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. 

Sebebi araştırılıyor
Elde edilen bilgilere göre Girne’de 19 Mayıs Caddesi’nde bulunan Rix Abaras Sitesi’nde kalan Sadyrbek Alymbekov, dün saat 10.30 sıralarında bilinemeyen bir nedenden dolayı cinnet geçirdi. Sadyrbek Alymbekov, banyoda kendi kendisini karnından iki kez bıçakladı ve boğazını kesti. Alymbekov, yaralı bir vaziyette kaldığı apartmanın terasına çıkıp 12 buçuk metreden kendisini boşluğa bıraktı. Site sakinleri hemen 112 Acil Servisi ararken, Alymbekov önce Girne Akçiçek ardından ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan yaralı daha sonra yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Alymbekov’un bıçak yaralarının derin olduğu, düşme sonucu da ağır yaralar aldığı ve durumunun kritik olduğu öğrenildi. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Alymbekov’un çok borcu olduğu, bu nedenle yaşamına son vermek istediği öne sürüldü. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473