Gazimağusa Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen “Efsanelerin Şarkılarıyla” adlı konser, önceki akşam akşam Namık Kemal Meydanı’nda yapıldı.
Belediyenin açıklamasına göre; Mağusa Kent Orkestrası konserde Türk müziğinin unutulmaz isimleri Cem Karaca, Zülfü Livaneli ve Edip Akbayram’ın şarkılarını seslendirdi.
Orkestra şefliğini Oskay Hoca’nın üstlendiği konserde, solist olarak Ayşen Barışsal Çelebi, Ayşe Nur Aydın, Candan Doğu, Enver Ermetal, Kurultay Akbay, Mete Denizer ve Umut Albayrak sahne aldı. Gecede ayrıca, Otello Çok Sesli Korosu da performans sergiledi.
Halka açık ve ücretsiz olarak sunulan konserin sonunda, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, sanatçılara çiçek takdim ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Dinleyenler mest oldu
Mağusa Kent Orkestrası efsanelerin şarkılarını seslendirdi
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimagusa Kaza Mahkemesi Tereke ilanı 20/25
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

