banner564

Dünya rekoru

5 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda araçlarda uyuşturucu ve sopa ele geçirildi; 629 sürücü hakkında işlem yapıldı

Dünya rekoru
banner598

Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlükleri sorumluluk alanları içerisinde gece 21.00- 02.00 saatleri arasında,  asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. 
Gerçekleştirilen denetimlerde trafik suçu işleyen 623 sürücü hakkında yasal işlem yapıldı. Kontrol edilen sürücülerden 3’ü aracında uyuşturucu, 3’ü de tecavüzi alet taşıdığı gerçekçisiyle tutuklandı.  
Evrakları eksik olan ve kayıttan düşen 61 araç da trafikten men edildi. 

Lefkoşa’da 210 sürücü
Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, yapılan denetimler çerçevesinde, Lefkoşa’da faaliyet gösteren gece kulüpleri kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Operasyon kapsamında yapılan denetimler sonucu ülkede ikamet izinsiz kaldığı tespit edilen 5 kişi ise tutuklanarak aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu ise 870 araç sürücüsü kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 210 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı, çeşitli suçlardan dolayı 21 araç trafikten men edildi.

Gazimağusa’da 538 araç arandı
Gazimağusa’da faaliyet gösteren gece kulüpleri kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 538 araç kontrol edilirken, 115 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı, 6 araç trafikten men edildi.

Girne’de 181 araç sürücüsü hakkında işlem
Girne’deki kıraathaneler, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgeler kontrol edildi ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu 729 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 181 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı, çeşitli suçlardan dolayı 21 araç trafikten men edildi, bir araç sürücüsü ise tutuklandı.
Araç denetimleri esnasında ayrıca tasarruflarında uyuşturucu madde bulunan 3 kişi ile tasarrufunda tecavüzi alet bulunduran bir sürücü tutuklanarak haklarında yasal işleme gidildi.

Güzelyurt’ta 9 araç trafikten men
Güzelyurt’ta faaliyet gösteren bahis evi, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehaneler kontrol edildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 825 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 66 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 9 araç trafikten men edildi, bir araç sürücüsü ise tutuklandı.

İskele’de 250 araç kontrol edildi
İskele’de trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 250 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 51 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 4 araç trafikten men edildi, bir araç sürücüsü tutuklandı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan ok
hasan ok - 2 yıl Önce

Hasta devlet

Ibo
Ibo - 2 yıl Önce

Zencileri adaya sokmayınız.. vazgeçiniz.. öğrenci olarak geliyorlar ve kalıyorlar. Hepsi esrarcı ve fuhuşçu veya kiliseci. Ada kötüye gidiyor beyler uyanın!! Başımıza bela olacaklar...

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473