banner564

Eroğlu: Üretim şart

Karaoğlanoğlu Sanayisini ziyaret eden Eroğlu, bir çözüm sonrası Kıbrıs Türk ekonomisinin ayakta kalmasının önemli olduğunu söyledi

Eroğlu: Üretim şart
banner598
Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu dün sabah Karaoğlanoğlu Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek, temaslarda bulundu. 
Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir Berova ve UBP Girne İlçe Başkanı ve Milletvekili Kutlu Evren’in eşlik ettiği Eroğlu, hem sanayicilerle, hem de işçilerle görüşerek sorunlarını dinledi ve görüşlerini aldı.
Eroğlu, bir çözüm sonrası Kıbrıs Türk ekonomisinin ayakta kalmasının önemli olduğunu söyledi.
Eroğlu, Kıbrıs Türk halkının her halükarda, söz sahibi olacağı koşulların yaratılması gerektiğini belirterek “Güvenlik ve toprak gibi konular kadar ekonomik boyut da oldukça önemlidir. Ekonomik hayatımızın gelişmesi bundan sonra da devam edecektir” dedi.
Cumhurbaşkanı Eroğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, zaman zaman kamuoyu yoklamaları yaptıklarını ifade ederek, halkın verdiği geri dönüşümlere göre hareket ettiklerini söyledi.
Halkın beklentilerinin önemli olduğunu belirten Eroğlu, “Bugün olduğu gibi bundan sonra da halkımızın güvenliği bizler için önemlidir ve önemli olmaya devam edecektir. Ekonomik hayat içerisindeki rolümüz olası bir çözüm sonrası da sürecek ve söz hakkı sahibi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474