banner564

Garip bir durum

Evine emanet bırakılan eşyaları başka yere taşıyan Murat Nalbantoğlu şikâyet üzerine tutuklandı

Garip bir durum
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Türkiye’den 3 şahsın kendisine yolladığı çanta, saat ve gözlük gibi eşyaları evinde muhafaza eden Murat Nalbantoğlu, şikâyet üzerine tutuklandı. Nalbantoğlu, kendisine gönderilen eşyaları başka bir yere götürdüğü için “Emanetçi tarafından sirkat” suçlamasıyla gözaltına alındı.
Zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan, Türkiye’de ticaret ile uğraşan 3 kişi ile irtibata geçen zanlıya, evinde muhafaza edilmesi için çanta, saat ve gözlük gibi eşyaları yollandığını söyledi.
Zanlının gönderilen eşyaları bir süre evinde tuttuğunu, daha sonra başka bir yere taşıdığını belirten polis, bu nedenle üç şahsın polisi arayarak eşyalarının çalındığına dair şikâyetçi olduğunu ifade etti. 
Zanlının ikametgâhına gidildiğini ve aile yakınlarının da olayı doğruladığını aktaran Doğan, Nalbantoğlu’nun ise eşyaları kendine ait başka bir eve taşıdığını ileri sürdüğünü söyledi.
Zanlının beyanı doğrultusunda da araştırma yapılacağını belirten Doğan, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazan Aksun, zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473