banner564

Girne’de üzücü olay

Cratos Otel’in sahilinde çıkan yangında, 8 ahşap villa ve Coco Bongo isimli bar küle döndü

Girne’de üzücü olay
banner598

 Onur ULAĞ

Girne’de faaliyet gösteren Cratos Premium Hotel’de dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Otelin sahil kısmında çıkan yangın kısa sürede tüm alanı kapladı. Girne ve Lefkoşa itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, otel çalışanları da destek verdi. Yangın sonucu sahilde bulunan 8 ahşap ev, Coco Bongo Bar ve ahşap teras yanarak zarar görürken, dumandan etkilenen 4 otel çalışanı da ambulans ile kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Yangının neden olduğu maddi hasar için tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Dört çalışan dumandan etkilendi
Cratos Otel’in plajında bulunan ahşap evlerde dün akşam saat 19.30 sıralarında yangın çıktı. 
Yangına, Girne ve Lefkoşa itfaiye ekipleri müdahale etti. Bir saate yakın çalışmalar sonucu yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangın sonucu ilk tespitlere göre sahilde bulunan 8 ahşap ev, bar ve ahşap teras yanarak zarar gördüğü belirtildi.
Aynı zamanda yangın esnasında dumandan etkilenen 4 otel çalışanı da ambulans ile kontrol amaçlı hastaneye kaldırılırken, dumandan etkilenen birçok çalışan ise olay yerinde bulunan ambulans içerisinde oksijen takviyesi aldı. 
Cratos Otel Halkla İlişkiler Birimi de otelin plaj bölgesinde meydana gelen yangınla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, yangının Coco Bongo Adası olarak bilinen barın, elektrik şebekesindeki arızadan kaynaklandığı belirtildi.
Yangının itfaiye ekipleri ve otel çalışanları tarafından başarılı bir operasyonla kısa sürede söndürüldüğü ifade edilen açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmadığı da kaydedildi.
Otel açıklamasında, “Geçmiş olsun dileklerini ileten ve bizi unutmayan herkese teşekkür ediyoruz. Her zaman adada ilkleri gerçekleştiren Cratos Premium olarak sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473