banner564

Gözler polis raporunda

Girne’de yaya Emrullah Baran’a çarparak ölümüne neden olan Ayhan Kol mahkeme emriyle tutuklandı

Gözler polis raporunda
banner598

Suna ERDEN
Girne'de önceki akşam Emrullah Baran’ın ölümü ile sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili olarak tutuklanan araç sürücüsü Ayhan Kol dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkeme, olayla ilgili soruşturmanın tamamlanması ve polis raporunun hazırlanması için zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Recep Arabulucu olayla ilgili bulguları aktardı. 
Arabulucu, 22 Ocak 2021 tarihinde saat 18.30 sıralarında, Girne'de Mete Adanır Caddesi üzerinde, araç sürücüsü zanlı Ayhan Kol'un, yönetimindeki RZ 793 plakalı aracı ile Karaoğlanoğlu istikametinden Girne istikametine doğru seyrettiği sırada sulu çember yakınlarına geldiği zaman o esnada yolun güney kısmından kuzey kısmına yaya olarak geçmeye çalışan maktul Emrullah Baran'a çarptığını mahkemeye aktardı. 
Polis kaza sonucu yaya Emrullah Baran'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini ve Ayhan Kol’un tutuklandığını söyledi. 

Kamera kayıtları incelenecek
Polis mesele ile ilgili olarak soruşturmanın yeni olduğunu, alınması gereken ifadeler ve bölgedeki kamera kayıtlarının temin edilip incelenmesi gerektiğini ayrıca maktul Baran'ın otopsisinin yapılacağını belirterek tahkikat maksatlı zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Gökan Asafoğulları zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473