banner564

Gözleri yollarda

Lapta Huzurevi sakinlerinin her bayram olduğu gibi tek beklentileri, sevdiklerinin kendilerini ziyaret etmesi

Gözleri yollarda
banner598
Pelin YÜKSELAY
Lapta Huzurevi sakinleri her bayram olduğu gibi bu bayramda ailelerin kendilerini ziyaret etmesini bekliyor... Onların bu saatten sonra hayattan bekledikleri tek şey ailelerin iyiliği ve sağlığı... Bir de kendilerini unutmamaları, özel günlerde de olsa hatırlamaları... Diyalog muhabirinin ziyaret ettiği huzurevi sakinleri, özel günlerde bile olsa hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu ifade etti.


Şükran Sarıkan: Burada çok mutluyum
Ben 48 yaşındayım. Çok uzun yıllardır Lapta Huzurevi’nde kalıyorum. Burada çok mutluyum. Bizlere çok iyi bakıyorlar. Yemek veriyorlar, gezdiriyorlar. Ne ihtiyacımız olursa olsun yanımızdalar. Burada bir sürü de arkadaş edindim. Onları da çok seviyorum ve çok iyi anlaşıyorum. Önümüz Kurban Bayramı... Bayramdan tek beklentimiz ailemizin gelip bizi ziyaret etmesi, onlarla güzel zaman geçirmek. Ancak benim ziyaretçim yok. Bir kız kardeşim var o da Londra’da yaşıyor ve beni ziyarete gelemiyor. Ben yine de mutluyum ama.  Buradan da herkesin Kurban Bayramını kutlarım.
 
Atiye Elmas: Bayramda ailem gelecek
 101 Yaşındayım ve çok uzun yıllardır Lapta Huzurevi’nde kalıyorum. Burası güzel. Kadın ve erkekler ayrı kalıyor, yemeğimizi veriyorlar, çamaşırlarımızı yıkıyorlar, bizleri de sürekli temiz tutuyorlar, her şeyimizle güzelce ilgileniyorlar. Kurban Bayramında ailem beni ziyarete gelecek. Sürekli de gelirler ama tabii bayram bir başka. Herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun.

Ayşe Yurttaş: Herkesin bayramı kutlu olsun
3 yıldır Lapta Huzurevi’nde kalıyorum. Burada bize iyi bakıyorlar. Kurban Bayramında da ailem gelecek, onlarla beraber vakit geçireceğim. Sizin aracılığınızla herkesin bayramını kutlamak isterim.

Mithat Ateşe: Beni kimse ziyaret etmiyor
4 yıldır huzurevindeyim. Bayram geliyor, dışarıdan misafirler gelecek günlerimiz biraz renklenecek. Benim ziyaretçimse yok. Beni kimse görmeye gelmiyor. Gençliğimde yeğenlerim evlenmeme izin vermedi o yüzden bekâr kaldım, eşim çocuğum çoluğum yok. Yeğenlerimde beni görmeye gelmiyor, bayramlarımı burada arkadaşlarımla ve onların aileleriyle geçiriyorum. Herkesin de bayramını kutlarım. 

Ramazan Öztorun: Bayramlar burada kalabalık geçiyor
 71 yaşındayım. 3 yıldır Lapta Huzurevi’nde kalıyorum. Bayramlar burada çok güzel geçiyor. Birçok gelen giden oluyor. Benim de ailem çocuklarım geliyor. Mutlu oluyoruz. Herkesin bayramı kutlu olsun.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2016, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473