banner564

Hasan Çelik yoğun bakımda

Ciglos’ta aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu dereye uçan araçta sıkışan 20 yaşındaki sürücü ve 2 yolcuyu itfaiye kurtardı

Hasan Çelik  yoğun bakımda
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa-Girne anayolunda dün saat 14.00 civarında, aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu  meydana gelen trafik kazasında biri ağır üç kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 20 yaşındaki Hasan Çelik, yönetimindeki MT 526 plakalı araç ile Lefkoşa’dan Girne istikametine doğru seyrettiği sırada, Ciglos mevkiinde yoldan çıktı. Aşırı süratli olduğu iddia edilen Çelik’in kullanımındaki araç, banketteki çam ağacına çarptıktan sonra 5 metre derinliğindeki dere yatağına düştü. Araçta sıkışan sürücü ve 2 yolcu, polis ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Sürücü ağır yaralı
Kaza sonucu ağır yaralanan araç sürücüsü Hasan Çelik, olay yerine çağırılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne, araçta yolcu olarak bulunan Görkem Demirdöv ve İlyas Yıldırım ise hafif yaralı olarak Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Yetkililerden, kazada ağır yaralanan 20 yaşındaki sürücü Hakan Çelik’in bilincinin kapalı olduğu ve yoğun bakım ünitesinde müşahede altında tutulduğu öğrenildi.
Öte yandan kaza nedeniyle söz konusu yolda uzun süre aksayan trafik nedeniyle, uzun araç kuyruğu oluştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474