banner564

Hasan Yılmaz Işık : Tüketici heyeti konseyi üyeleri belirlendi

Tüketiciler Derneği yazılı açıklamada bulundu

Hasan Yılmaz Işık : Tüketici heyeti konseyi üyeleri belirlendi
banner598

                       

Yapılan yazılı açıklamada, "Tüketici hakları ve sorunlarının değerlendirildiği Konseyde alınacak tavsiye nitelikli kararlar hükümete hayata geçirilmesi ve uygulanması için bildirilmektedir. Derneğimiz bu amaçla bakanlığa yazılı talepte bulunduğu 22 madde başlığı altındaki önerilerimize Tüketici Konseyinin destek vermesini ve Ekonomi ve Enerji Bakanlığının bu çalışmaları yapmakta istekli olmasını sevindirici ve tüketiciler için umut verici bulmaktadır.

Tüketici Konseyi’nin kararlarından olan Tüketicileri Koruma Dairesinin kurulması için Derneğimiz  Tüketici Konseyi 15. Toplantısı vesilesiyle bir kez daha Hükümete çağrıda bulunmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 3 hafta Önce

Sizin hayatınız tiyatro. Ortada mevcut gerçekler var iken, nasıl olur da siz utanmadan sıkılnadan bu tiyatroları oynarsınız. Bazan yüzsüzlük seviyenizden gerçekten endişe duyuyorum. Siz nasıl mahlûklarsınız,

Salih TOKATLI
Salih TOKATLI - 2 hafta Önce

Bugüne kadar yaptığnız eylem ve sonuçlarından örnek verirmisiniz. Sizi sadece plaket ve televizyonda beyanat verirken görüyoruz acaba benmi yanılıyorum.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474