banner564

Her şey sevgililer için

İşyerleri 14 Şubat’a özel tasarımlar yaptı uygun fiyatlarla satışlara başladı

Her şey sevgililer için
banner598

 Ömer KADİROĞLU
14 Şubat Sevgililer Günü’ne sadece bir gün kaldı. Milyonlarca çift yarın âşıklar için anlamlı olan bugünü kutlayacak. Gün dolayısı ile sevgililer son hazırlıklarını yaparken, kuyumcular, çiçekçiler ve çikolata satış yerleri de hediye almak isteyenler için hem özel tasarımlar yaptı hem de uygun fiyata satışlara başladı. Diyalog’a konuşan işletmeciler, her bütçeyi düşünerek ürün hazırlandığını söyledi.
Ne dediler….Ne dediler…?

Hanife Karataş (Tomurcuk Çiçek Evi):
Sevgililer günü için hazırlıklarımızı tamamladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok alternatif kombin ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. 20 TL den başlayan fiyatlarla müşterilerimizin hizmetine ürünler sunuyoruz. Piyasa biraz durgun olsa da sevgililer gününde en çok tercih edilen ürünlerden biri çiçek olduğu için, son güne kadar satışımız olacak. Piyasa durgun ancak özel günlerde biraz da olsa canlılık yaşıyoruz.

Özden Çıraklı (Caramel Chocolate):
14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel birçok tasarımla ve konseptle hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl dünyada ilk kez kakao çekirdeği boya ve katkı maddesi olmadan pembe renk üretildi ve KKTC’de ilk kez Caramel Chocolate olarak biz getirtip ürünlerimizde kullandık. Getirdiğimiz bu ürünü yılbaşı sonrasında güne özel olarak müşterilerimize sunduk. Birçok çeşitte konsept hazırladık. Müşterilerimizin isteğine göre mesajların bulunduğu çikolata tasarımları yapıyoruz. Öte yandan üç boyutlu çikolatalarımız var ve bu çikolatalar içerisine yüzük veya başka bir hediyeyi içerisine koyuyoruz. Sevgililer Günü dolayısıyla müşterilerimizin isteğine göre her türlü üretimi onlara sunuyoruz. Çikolata sunumlarını her türlü hediye ile aranjman şeklinde hazırlayıp müşterilerimize sunuyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel 55 TL’den başlayan fiyatlarla kişinin sevgilisini mutlu edebileceği bir hediyeyi burada bulabilir. Piyasada bir durgunluk var. Özel günlerde piyasa biraz canlanıyor ve esnaf iş yapıyor. Son güne kadar da işlerin iyi gideceğini düşünüyorum.

Ecmel Avcı (Karasu Kuyumculuk):
Sevgililer Günü’ne özel hazırlıklarımızı Karasu Kuyumculuk olarak tamamladık. Yaşanan ekonomik krize inat müşterilerimizi memnun etmek adına elimizden geleni yapıyoruz. 14 Şubat nedeniyle de alım gücü düşen vatandaşlarımızı düşünerek her keseye uygun ürünleri kampanyalarla hazırladık. Bütün ürünlerimizi iki çeşit olarak hazırladık. Herkesin mutlu olması adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Taşın büyüklüğü ve altının ayarına göre fiyat artıyor. Her bütçeye uygun erkek ve kadınlara göre ürünlerimiz mevcuttur. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar alışveriş yapmaya korksa da özel günlerde piyasa biraz canlanıyor. Uygun fiyatlarla kişiler sevdiklerini mutlu edebileceği ürünleri ceplerine uygun şekilde Karasu’da bulabilecek.

Sevgi Çiçekli (Sihirli Renkler Hediyelik Eşya ve Tasarım Atölyesi): 
Sevgililer gününe özel hazırlıklarımızı yaptık ve konseptimizi müşterilerimizin beğenisine sunduk. Müşterilerimizin isteğine göre her türlü tasarımı hazırlıyoruz. İsimlikler, aile ağaçları, isim yazılabilen anahtarlık, çakmak ve daha birçok hediyenin yanında kişilerin isteğine göre özel hediye kutuları hazırlanıp içerisine birçok ürün konulabiliyor. El örgüsü çiçekler, özel tasarım hediye kutuları ve daha birçok sınırsız tasarım müşterilerimizin bütçelerine uygun olarak bulunuyor. Her bütçeyi düşünerek birçok tasarımlar hazırladık. Son zamanlarda piyasa durgun olsa da özel günlerde piyasa biraz da olsa canlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473