banner564

Kendi rızasıyla oldu

20 yaşındaki Baver, 19 yaşındaki eski kız arkadaşını Ozanköy’deki futbol sahasına götürerek, dayak sonrasında ırzına geçmekle suçlanıyor ama o kabul etmiyor

Kendi rızasıyla oldu
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Ozanköy’de yaşandığı iddia edilen olayda 20 yaşındaki üniversite öğrencisinin, 19 yaşındaki eski kız arkadaşına döve döve tecavüz ettiği öne sürüldü.
İddialara göre, konuşmak için eski kız arkadaşı ile Ozanköy Futbol Sahası’ndaki Basın ve Gözlem Odası’nda buluşan zanlı Baver Çoban, C.G.’yi tehdit ile tuvaletlere götürdü. Orada genç kızı darp eden zanlı, iki kez C.G.’ye tecavüz etti.  Genç kızın şikâyeti üzerine gözaltına alınan zanlının polisteki ifadesinde, “Onun rızası ile birlikte olduk” dediği belirtildi. 
Tutuklama talebi ile dün sabah mahkemeye çıkarılan zanlı duruşmada ise, “Beni elde edemedi. Aşkı kine dönüştü. Bu yüzden iftira attı” iddiasında bulundu.

Tuvaletlere götürdü
Tecavüz olayını soruşturan polis memuru da, zanlının şikâyet üzerine gözaltına alındığını belirterek, detayları aktardı. 
Polis, 11 Şubat tarihinde 20.00- 00.40 saatleri arasında Ozanköy’de futbol sahasının basın ve gözlem odasında yaşanan olayda zanlının eski kız arkadaşını kıskandığı için ciddi bir şekilde darp ettiğini, ardından ”Lavaboya girmezsen çok kötü şeyler olacak. Buradan çıkamazsın, seni öldürürüm” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi. 
Polis, zanlının darp ve tehditle gözlem odasının tuvaletlerine götürdüğü C.G.’ye zorla oral ilişki yaptırdığını ve daha sonra ırzına geçtiğini ifade etti. 
C.G.’nin şikâyeti üzerine zanlının tutuklandığını, genç kızın da doktor kontrolünden geçirildiğini kaydeden polis,  Baver Çoban’ın ifadesinde zorla değil rıza ile cinsel ilişki yaşandığını öne sürdüğünü söyledi. 
Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

“Adi biri değilim”
Mahkeme talebi kabul ederken söz hakkı verilen zanlı farklı farklı savunmalarda bulundu. 
Zanlı önce “Beni elde edemedi. Aşk gözünü kör etti. Bana iftira attı” derken devamında, “Eski kız arkadaşım kalp hastası ara ara bayılıyordu. Yine bayıldı, ayıltmak için yüzüne tokat attım” dedi. Zanlı tecavüz olayı olmadığını ve ‘kesinlikle suçlamayı kabul etmediğini’ ifade ederek, "Adi biri değilim. İstesem param var, gece kulüplerine giderim” şeklinde konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474