banner564

‘Herkes için onur kırıcı’

Özersay, UBP’de yaşananların ülke demokrasisine ve devlete zarar verdiğini belirtti

‘Herkes için onur kırıcı’
banner598

Halkın Partisi  (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, normalde siyasi parti kurultaylarının kendi iç meseleleri olduğunu ama UBP’de yaşananların doğal olmayan, ülke demokrasisine ve devlete zarar veren olaylar olduğunu belirtti
Özersay, Kıbrıs Türk Halkı açısından da, UBP’liler açısından da onur kırıcıdır. Bunu UBP de dahil kimse hak etmez” dedi. 
Özersay yaptığı açıklamada, “Hem ülke genelinde, hem de siyasi partilerin içinde kurulan sandıklara yansıyan irade yok sayılırsa, insanların gözünde seçimler de, siyaset de, demokrasi de, devlet de anlamını yitirmeye başlar, itibar kaybeder” ifadelerini kullandı.
HP Genel Başkanı Kudret Özersay şöyle devam etti:
“Yanılmayı isterim ama doğal olmayan yollardan oluşan bu eğreti yapı da diğerleri gibi istikrarsızlık getirecek ve uzun ömürlü olamayacak. UBP geçmişte de göstermelik kurultaylar yaptı, Sayın Ersan Saner başkanlığındaki hükümetin ömrü ne kadar oldu? Ülkeye ne kadar istikrar getirdi? Ülkeye hangi hizmeti yaptı? Maalesef tam bir fiyasko oldu. Yani nereye doğru gidiyor olduğumuzu görmek için alim olmaya gerek yoktur, yakın siyasi geçmişimiz yakın gelecekte ne yaşayacağımızı gayet net gösteriyor zaten.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473