banner564

Herkes usandı

AKEL AP Milletvekili Takis Haciyeorgiu, AB’nin üst düzeyi de dahil hiçbir yetkilinin artık Kıbrıs sorunuyla ilgilenmediğini itiraf etti

Herkes usandı
banner598
   AKEL AP Milletvekili Takis Haciyeorgiu, AB Dönem Başkanlığı’nı yürüten İtalya’nın Dışişleri Bakanı Federica Mongherini’nin ülkesinin dönem başkanlığına ilişkin programını açıklarken, AP milletvekillerinin özellikle soru sormalarına karşın Kıbrıs sorununa hiç değinmediğini belirtti ve bu olayın AB’ın Kıbrıs sorununu görmezden geldiğinin göstergesi olduğunu öne sürdü.
   Haciyeorgiu, “Dramatik bir olay olmazsa Kıbrıs sorunu çözümsüz kalacak ve bölünmüşlüğe son vermek imkansız olacak” şeklinde konuştu.
    Simerini gazetesine göre, DİSİ AP Milletvekili Eleni Teoharus ise, “müzakerelerin derin çıkmazda olduğunu” söyledi.
   Habere göre Teoharus, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçildiği için tutum değiştirmesini beklemenin “tehlikeli bir saflık” olacağını belirterek, ulusal düzeyde doğru politika belirlenmesi gerektiğini ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 10:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Veli koç/ Türkiye/Hatay
Veli koç/ Türkiye/Hatay - 1 yıl Önce

Teşekkür ederim
Biz iyiyiz
Keşke herkes iyi olsaydı
Ev kullanılmaz oldu Ağır hasarlı yıkılacak
Hatay'dan ayrıldık
Salihli'ye geldik
İyi akşamlar

Mehmet Davutoğlu
Mehmet Davutoğlu - 1 yıl Önce

Kuzum içinizden hiçbiriniz yazar dahil yaratılış gayenizi araştırmamışsınız, hayvan değilsiniz . Aklını çıkar çıkartabilirsen . Kainatı ve kendini oku.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473