banner564

‘Hoş geldin Güneş’

Covid-19 tedavisi gören 27 yaşındaki genç kadın hastanede doğum yaparak, sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi

‘Hoş geldin Güneş’
banner598

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nde Covid-19 teşhisiyle tedavi gören hamile kadın dün sabah doğum yaptı. Sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getiren 27 yaşındaki genç kadının bir süredir hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Ailesi kız çocuğuna Güneş ismini verirken, Başhekim Erol Uçaner, bebeğin hiçbir sağlık sıkıntısının bulunmadığını ifade etti. Uçaner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hemşirelerin kucağındaki Güneş bebeğin fotoğrafını paylaştı. Paylaşımda, “Hastanemize bir Güneş doğdu, ismi gibi ışıldasın” ifadelerine yer verdi. 

Tatar anneyi tebrik etti
Bu arada Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Güneş bebeğe hoş geldin der ailesini tebrik ederim” ifadelerini kullandı. Tatar şunları belirtti:
Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenmekten duyduğum mutlulukla Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Pediatri Servisinde emeği geçen ve Acil Durum Hastanemiz tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eder, vakaların artığı bu zorlu Pandemi günlerinde yüzümüzü güldüren Güneş bebeğimize sağlıklı güzel bir ömür dilerim. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474