banner564

“İçindeki Hazineyi Keşfet”

“Uyuşturucu İle Mücadelede El Ele - Birlikte Başaracağız” sloganıyla etkinlikler düzenleniyor

“İçindeki Hazineyi Keşfet”
banner598
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, “26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü” kapsamında birçok paydaşla “Uyuşturucu ile Mücadelede El Ele - Birlikte Başaracağız” sloganıyla etkinlikler düzenliyor.
İyileşmekte olan madde bağımlılarının da katılacağı bisiklet turu, sokak basketbol turnuvası, sualtı dalışı, yamaç paraşütü, konser gibi etkinliklerin yanısıra 5 madde bağımlısının da yer aldığı ortak bir resim sergisi düzenlenecek. Hemen hemen her etkinlikte, “Yaşam sporla güzel”, “İçindeki hazineyi keşfet”, “Uyuşturucuya değil özgürlüğe uçuyoruz”, “Müzikle stres at” gibi sloganlarla hayat bulacak etkinlikte “Uyuşturucuya Hayır” pankartı açılacak.
Verilen bilgiye göre, “Uyuşturucuyla Mücadele Haftası” etkinlikleri, “Uyuşturucuya Karşı Pedal Çeviriyoruz” sloganıyla düzenlenen bisiklet turuyla başladı.
Buna göre, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Kıbrıs Alternatif Sporlar Derneği ve Bisiklet Federasyonu’nun da desteğiyle düzenlenen bisiklet turunun güzergahı Lefkoşa’nın “Derboyu” olarak bilinen Mehmet Akif Caddesi ile Selimiye Meydanı arasında oldu.
Bisiklet turunu, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ve Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir başlattı.
Daha sonra etkinliklere Selimiye Meydanı’nda devam edildi.

Gençler ortak resim sergisi hazırladı
Öte yandan Nilgün Güney Atölyesi gurubu ve iyileşmekte olan madde bağımlısı gençler “Fırçalarla Yaşama Dönüş” sloganıyla ortak bir resim sergisi hazırladı.
Başbakan Hüseyin Özgürgün ve eşi Dilek Özgürgün himayelerinde hazırlanan sergi bugün saat 18.30’da İsmet V. Güney Sergi Salonu’nda açılacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474