banner564

İcra memurlarını görünce direnişe geçti

Üç çocuğu ile birlikte yaşayan Sıdıka Aycan, karşısında icra memurlarını görünce direnişe geçti

İcra memurlarını görünce direnişe geçti
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’nın Harika Mahallesinde dün öğle saatlerinde pek de hoş olmayan üzücü dakikalar yaşandı. Sıdıka Aycan isimli kadın mahkeme emriyle çıkan icra ve tahliye kararını uygulamaya gelen memurlara zor anlar yaşattı. Evini boşaltmak istemeyen Sıdıka Aycan, benzin bidonu ve Molotof kokteyli ile gelen icra memurlarına direniş gösterdi. 
“Gidecek hiçbir yerim yok” şeklinde feryat eden Sıdıka Aycan, avukatları tarafından da oyuna getirildiğini öne sürerek, “Bir defa bile mahkeme huzuruna çıkmadan evim için tahliye kararı çıktı” şeklinde isyan etti.

Şimdilik başardı
Olay yerine giden polis ekipleri, Sosyal Hizmetler Dairesi memurları ve bölge sakinleri tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışılan Aycan, elindeki benzin bidonunu göstererek ve kendini yakmakla tehdit ederek eve kimseyi yaklaştırmadı. Yaklaşık bir saat  süren ikna çalışmalarının ardından icra memurları ile  polis ekiplerinin evin önünden uzaklaşması üzerine  Sıdıka Aycan sakinleşti. 

Eşinden 7 yıl önce boşanmış
Eşinden 7 yıl önce boşanan ve 3 çocuğu ile beraber yaşayan Aycan, haksızlığa uğradığını ve mağdur durumda olduğunu iddia etti. Kendisini ikna etmeye çalışan polislere ve sosyal hizmet dairesi memurlarına “üç çocuğumla beraber nereye gideceğim” diye feryat eden Aycan gözyaşı döktü.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473