Serdarlı bölgesinin tanınan ve sevilen isimlerinden 35 yaşındaki Işıl Güven ile Lefkoşa sakinlerinden 38 yaşındaki Refiye Gürkanlar hayata veda etti. Güven ile Gürkanlar’ın hastalıkla mücadele ettikleri ve bir süredir tedavi gördükleri öğrenildi.
Serdarlı Belediyesi çalışanı Kadir Güvenin eşi Işıl Güven’in vefatı sevenlerini üzdü. Genç yaşta hayatını kaybeden Güven'in cenazesinin bugün öğle namazına müteakip Tirmen Kabristanlığına defnedileceği belirtildi. Serdarlı Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Belediye personelimiz Kadir Güvenin eşi “Işıl Güven’i “kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz” ifadeleri kullanıldı.
Sonsuzluğa uğurlanacak
Lefkoşa sakinlerinden Refiye Gürkanlar dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.
Yoğun bakımda bir süredir tedavi gören Gürkanlar’ın vefatı dostlarını ve yakınlarını üzdü.
Refiye Gürkanlar’ın cenazesi bugün İsmail Safa Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip, Lefkoşa mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.
İki üzen veda
35 yaşındaki Işıl Güven ile 38 yaşındaki Refiye Gürkanlar hayatını kaybetti
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

