banner564

İki zanlı  8 gün daha  tutuklu

Pakistanlı iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada ağır yaralanan Shazip Ali taburcu oldu

İki zanlı  8 gün daha  tutuklu
banner598

Girne’de Pakistanlı iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgayla ilgili tutuklanan Tajama Ilyas, Shahbaz Ahmad ve Sajjad Ahmad dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Olayda köprücük kemiğinden bıçaklanan Shazip Ali’nin hayati tehlikeyi atlattığı ve önceki gün taburcu edildiği belirtildi.
Soruşturmayı yapan polis, olayın 25 Temmuz akşamı saat 23.00 sıralarında Girne’de Turan Güneş Sokak üzerindeki bir apartmanda meydana geldiğini anımsatarak, Pakistan uyruklu Shahbaz Ahmed, Tajamal Ilyas, Muhammad Azame, Sajjad Ahmad’ın bir taraf, Muhammed Ikram, Fahad Shazad, Shazib Ali ve Wajjid Ali’nin bir taraf olup kavga ettiklerini söyledi. 
Polis, zanlıların,  Fahad Shazad’ı sağ elinden, Muhammed Ikram’ı sağ omzundan, Shazip Ali’yi ise köprücük kemiğinden bıçaklayarak yaraladıklarını belirtti. 

8 gün daha tutuklu kalacaklar
Polis, Muhammed Ikram ve Fahad Shazad’ın kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastahanesi Acil Servisi’nde görmüş oldukları tedavinin ardından kontrol altına alındıklarını açıkladı.
Polis, üç yaralının da önceki gün itibari ile taburcu olduğunu ifade etti. Meseleyle ilgili Tajama Ilyas, Shahbaz Ahmad ve Sajjad Ahmad’ın tutuklandıklarını belirten polis, olayda kullanılan bıçağın, olay yerinde tespit edilip emare olarak alındığını, zanlı Shahbaz Ahmad’ın gönüllü ifade vererek, suçunu kabul ettiğini söyledi. Alınması gereken ifadeler bulunduğunu belirten polis, zanlıların 8 gün daha polis nezaretinde tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, zanlıların poliste 8 gün daha tutuklu kalmalarına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473