banner564

İlk duruşma yapılacak

KSTÜ’de meydana gelen sahte diploma ve yolsuzluk soruşturması kapsamında yargılanacak olan okulun hissedarı Gündüz’ün davası 5 Haziran’da başlıyor

İlk duruşma yapılacak
banner598

Güzelyurt Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi'nde (KSTU) yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve iki ay süreyle cezaevine gönderilen okulun direktörü ve hissedarlarından Serdal Gündüz’nün ilk tahkikat duruşması 5 Haziran'da yapılacak.
Geçtiğimiz hafta davası ertelenen Serdal Gündüz, dün yeniden Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkeme, ilk tahkikat duruşması için davanın 5 Haziran Çarşamba günü görüşülmesine emir verdi. Duruşmada tanıklar dinlenecek.

Serdal Gündüz aleyhindeki suçlamalar
Serdal Gündüz aleyhinde, “Sahtekarlıkla banka ödeme emri”, “Suç geliri aklama”, “Sahte belge düzenleme ve tedavüle sürme”, “dolandırıcılık” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlamaları bulunuyor.
Dünkü duruşmada iddia makamı adına mahkemede hazır bulunan savcı Fatma Damdelen, evrakların tamamlandığını belirterek, meseleyle ilgili ilk tahkikat duruşması için mahkemeden gün talep etti.

Zeki: Amacımız yargılama sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanması
Zanlı avukatı Doğa Zeki ise, ilk tahkikat duruşması ya da davanın havale edilmesine itirazlarının olmadığını ifade etti.
Meseleyle ilgili tek amaçlarının evrakların ve yargılama sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanması olduğunu kaydeden Zeki, duruşma yapmaya hazır olduklarını belirtti.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Sayin Gunduz gunah kecisi olma tek basina etkin itirafci ol yoksa 20 sene yatarsin YODAK OGRENCI DANISMAN FIRMALARI ULUSLARARASI DEPARTMAN ucgenini acikla bu sadec3 sizin okulla alakali degil butun universitelerde mevcut olan kanser ayni sekilde bu pislik yolda yurumeyi bilmeyen ne idugu belirsizlerin gostermelik uluslararasi ogrenci ayagiyla TC deki devlet ve vakif universitelerine kayit olaylarinda da var kendi ogrencini rezil edip dunyanin dortbir yanindan niteliksiz vasifsiz tipleri ogrenci olarak sinavsiz kayit etne olayi

Cok komik
Cok komik - 2 ay Önce

Teminatla serbest kalir sucsuz cikar

Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Turk ogrencileri rezil rusva edip ne idigi belirsiz uluslararasi ogrencileri bastaci eden diplomasiz sinavsiz her universiteye sokan YOK YODAK kuruluslarina saygiyi bir borc biliyoruz 300 bin degil 3 milyon ne oldugu belirsiz cakma ogrencileri kayit ediniz

Ck
Ck - 2 ay Önce

Saygısız adam

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473