banner564

İlkeleri yaşatılacak

Ülke ekonomisine ve toplumsal hayatına unutulmaz hizmetleri olan Özer Boyacı, vefatının birinci yılında düzenlenen törenle anıldı

İlkeleri yaşatılacak
banner598

 Ülke ekonomisine ve toplumsal hayatına unutulmaz hizmetleri olan, geçen yıl 10 Haziran’da hayatını kaybeden işadamı Özer Boyacı, vefatının birinci yılında Levent Şirketler Grubu’nda düzenlenen tören ile anıldı.

Törende konuşan Levent Üretim, İnşaat ve Tarım Grubu CEO’su Afif Say şunları söyledi:
“ Bugün bu genç ülkenin müstesna insanlarından ve kurucumuz olan Özer Boyacı’yı anmak için toplandık. Yüreklerimizi hüzünle doldursa da, yaşamı ve yapıtlarıyla bize yol gösteren bu insanı anmak bize bir kez daha ışık tuttuğu yolu görmemizi sağlıyor.
Gerçekten de büyük bir insanı anmak ancak onu anlamakla anlam kazanır. 
Özer Boyacı girişimlerinde hep ülke ve toplum gereksinimlerini ön planda tutmuş, sabırlı ve öncü yatırımlarıyla diğerlerine örnek olmuş, tarım ve hayvancılıkta örnek çiftlikler kurarak modern tarım anlayışının gelmesine öncülük etmiş, ve bu konudaki bilgiyi hırs gözetmeksizin, alçak gönüllülükle ülke insanlarıyla paylaşmış, bu yeni kurulan ülkenin çağdaş konut gereksinimini görerek yaklaşık 3000 aileyi konut sahibi yapmış, eğitim, üretim ve hizmet dallarında tüm yatırımlarını bu genç ülke içinde ve bu genç ülke için yapmış, bu toprağın, Kıbrıs’ın insanıdır.
Özer Boyacı’nın yatırıma, üretime ve eğitime tutkunluğuyla, alçak gönüllülüğüyle ve hele yurtseverliğiyle bize gösterdiği yol Levent Grubu’nun yolu ve kimliğidir ve öyle de kalacaktır. 
Levent Grubu yalnızca bu ülke içinde ve kendi öz kaynaklarına dayanarak, sübvansiyonlara el açmadan yaptığı öncü yatırımlarla, ülke kaynaklarını doğru değerlendiren üretime dönük anlayışıyla, katma değeri yüksek ihracatlarıyla, tüketiciye sunduğu hizmet ve ürünlerle, her biri bu ülkenin büyük değeri olan eğitim ve öğretim kurumlarıyla, yakında daha çok duyacağınız sosyal sorumluluk ve çevre projeleriyle Özer Boyacı’dan devraldığı bayrağı daha da ileri taşıyarak onun eserlerini ölümsüz kılacak ve bu genç ülkeye daha da fazla katkıda bulunmağa devam edecektir. Kendisini her zaman saygıyla anıyor ve özlüyoruz.” 
Kabir ziyareti ile devam eden anma töreni, Özer Boyacı’nın kabrine çelenk bırakılmasının ardından sona erdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474