banner564

İsyan etti

Gönyeli’de Ayşe Arifoğlu’na ait park halindeki Mercedes arabayı çalan 19 yaşındaki genç kısa bir süre sonra yakalandı

İsyan etti
banner598

 Onur ULAĞ

   Kuzey Kıbrıs’ta son zamanlarda tırmanışa geçen adli olaylara bir yenisi daha eklendi. Gönyeli’de ikamet eden eski KTHY hosteslerinden Ayşe Arifoğlu’na ait MS 812 plakalı Mercedes marka aracın dün sabah saatlerinde çalınması sosyal medyada sert tepkilere yol açtı.
   Ayşe Arifoğlu, aracını park yerinde bulamayınca bir yandan polise haber verirken, diğer yandan sosyal medyada paylaşım yaparak “Arabam çalınmıştır, görenler lütfen bildirsin. KKTC gibi küçük bir ülkede bu nasıl olur. Çok üzüldüm” dedi. Polis akşam saatlerinde aracı Küçük Kaymaklı bölgesinde bulurken, 19 yaşındaki Ahmet Kılıç’ı gözaltına aldı.

Sosyal medyadan isyan etti
Hırsızlık olayı dün saat 10.45 sıralarında Gönyeli’de Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Ayşe Arifoğlu'na ait MS812 plakalı Mercedes marka araç park halindeyken çalındı.
Aracını park ettiği yerde bulamayan Arifoğlu, durumu polise bildirdi.  Daha sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapıp aracının çalındığını duyuran Arifoğlu, “Arabam çalınmıştır, görenler lütfen bildirsin.  KKTC gibi küçük bir ülkede bu nasıl olur. Çok üzüldüm. Bütün kaporta ve araba tamir atölyelerine ara sıra göz atın. Arabanın rengini ve görünüşünü değiştirmeye çalışacaklar” sözleriyle vatandaşlardan da yardım istedi.
Olayın polise bildirilmesi üzerine harekete geçen Lefkoşa Trafik Şubesi ekipleri, kısa süre sonra çalınan aracı Küçük Kaymaklı bölgesinde tespit etti.
Araç mal sahibine teslim edilirken, Mercedes’i çalan 19 yaşındaki Ahmet Kılıç gözaltına alındı. Polis, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Ehliyeti yokmuş
Öte yandan elde edilen bilgilere göre zanlının kaçırdığı araçla kaza yaptığı, bir araca arkadan çarparak kazaya karışan diğer sürücüyü “Senin hasarını karşılayacağım, benim ehliyetim yok. Polisi çağırma” sözleriyle ikna ettiği öğrenildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474