banner564

Kalkan Uçağı Ercan meydanına geri çağırdılar Zanlıyı tutukladılar...

Ercan Havalimanı’nda bugün saat 10.00 sıralarında polis ekipleri tarafından havalimanından kalkan bir uçak geri çağrıldı.

Kalkan Uçağı Ercan meydanına geri çağırdılar Zanlıyı tutukladılar...
banner598

Edinilen bilgiye göre, 10.05’te İstanbul’a gitmek için havalanan bir uçak 10 dakika sonra Polis ekipleri tarafından geri Ercan Havalimanı’na indirildi.

İddialara göre, geri iniş yapan uçağın içerisinden bir kişinin ise polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Bugün saat 07:15 sıralarında Lefkoşa’da park halindeki bir aracın kurşunlanması meselesinde zanlı olarak tespit edilen 52 yaşındaki A.Y Ercan Havalimanı’ndan uçağa binip kaçmaya çalıştı.

Polis, A.Y’nin yolcu olarak bulunduğu uçağı tespit ederek Ercan’a geri çağırdı. A.Y tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, bu sabah saat 07:15 sıralarında, Lefkoşa’da Akın Başak Sokak üzerinde bulunan bir apartmana ait araç park yerinde, park halinde bulunan bir araca açılan iki el ateş sonucu söz konusu araçta maddi hasar meydana geldi.

Lefkoşa’da meydana gelen kurşunlama olayında bir kişi, Ercan Havalimanı’ndan yurt dışına çıkış yapacağı sırada tespit edilerek tutuklandı.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak görülen A.Y. (E-52), Ercan Havalimanı’ndan yurt dışına çıkış yapacağı sırada tespit edilerek tutuklanmıştır. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmamış olup, soruşturma devam etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 09:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
VVV
VVV - 5 ay Önce

Artik yeter. Adanin dort bir tarafinda siddet. Nasil oluyor da herkeste atesli silah bulunuyor. Ilk once adayi atesli silahlardan arindirmak gerek. Bu konuda cok agir cezalar verilmesi gerekir. Temiz bir toplum, temiz bir ulke istiyoruz.Artik GOREV BASINA...........

Selcuk Uzkan
Selcuk Uzkan - 5 ay Önce

Biz bu işi böyle hallederiz.diyen güvenlik birimlerine teşekkür ediyoruz.kktc.yi kucumseyenler.guvenlik konularında dünyada birinci olduğunu bilmiyorkar.guvenlik bizim isimiz.asirlardir.tarih en iyi polis olacak insanların.kibrisli Türkler olduğunu.ve amurkerine hep saygı ile bağlı olduklarını yaziyir.benim okuduğum tarıh kitaplarında.cok eski kayıtlar.kibrisi ziyaret eden misyonerler.rapor tutup.hukumdarlarina bilgi veriyorkardi.o musyonerleri yüz yıl önceden.ornrgin.isvec kralı gönderiyordu.git bize bilgi getir kibristan.veya.baska bir ülkeden.esek sırtında tüm ilcekeri inceliyorkar ve rapor yaziyorlardi .tarihe ışık tutuyorlar hala daha

Ck
Ck - 5 ay Önce

Bu ülkeye iyi bir muhtar lazım ACİL!!!!!!

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 5 ay Önce

Yöneticilerimizin izinde KKTC hızla bir Singapur olmasına doğru ilerliyoruz !!!!

NERMIN KONAKs
NERMIN KONAKs - 5 ay Önce

Resimdeki ucak olmadfigi belli.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473