banner564

Eğitime büyük destek sağlandı

Merit otellerinin hayat bulan sosyal sorumluluk projeleri anlatıldı, yeni yılda yapılacak çalışmalar aktarıldı

Eğitime büyük destek sağlandı
banner598

Merit Otelleri yetkilileri yıl içinde yapılan sosyal sorumluluk projelerini basınla paylaşıp, yeni yılda planlanan etkinlikler hakkında bilgi verdi.
Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi Reha Arar, Merit Otelleri Sosyal İşler Koordinatörü Mine Gürses ile Merit Royal Garden ve Merit Lefkoşa Genel Müdürü Zeki Hızlısoy’un otel grubu olarak verilen hizmetleri anlatmalarının ardından Merit Otelleri Dijital Pazarlama Direktörü Aziz Korkmaz, sosyal sorumluluk projesi ile ilgili bilgi verdi.
Her bir Merit otelinin kuruluş süreci ve turizme yaptığı katkılar ile ilgili bilgi veren Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi Reha Arar, Merit otellerinin turizm sektörüne getirdiği yenilikleri de örneklerle anlattı.
Reha Arar ve Mine Gürses’in Merit otellerinin yıllardır devam eden projeleri, ülkeye getirdiği yenilikler ve yatırımlarla ilgili verdikleri bilgilerin ardından, Aziz Korkmaz’ da bu yıl başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılanları basın mensuplarıyla paylaştı.
Korkmaz, sosyal sorumluluk projesinin Karaoğlanoğlu İlkokulu, Alsancak İlkokulu, Lapta İlkokulu, Karşıyaka ilkokulu, Lapta Anaokulu, Alsancak Anaokulu ve Lapta Yavuzlar Lisesi’ni kapsadığını ifade etti.

Okullara yapılan katkılar
Korkmaz, sosyal sorumluluk projesinde, ilk adım olarak okulların altyapılarının iyileştirilmesi, eksik eğitim araç gereçlerinin giderilmesi ve modernleştirilmesiyle ilgili girişimde bulunduklarını söyledi.
Korkmaz, Karaoğlanoğlu İlkokulu’nun mevcut tuvaletlerinin tamamı elden geçirilerek tadilatları yapılırken,  okulun kullanılamaz hale gelen mevcut basketbol sahasının yerine yenisi yapıldığını söyledi.
 Aziz Korkmaz; Alsancak İlkokulu ve Lapta İlkokulu’nun mevcut basketbol sahasının üzeri kapatılarak, her mevsim sağlıklı ortamda spor yapma, yağmurlu ve sıcak günlerde öğrencilere oyun alanı olarak hizmet verecek bir konuma getirilmesi amacıyla projelerin hazırlandığını ifade etti.  
Karşıyaka İlkokulu’nun anasınıfların görsel eğitimlerini daha iyi alabilmeleri için büyük ekranlı televizyonlar, projeksiyonlar temin edildiğini ayrıca öğrencilerin daha güvenli bir ortamda oyun oynamalarına imkan verecek şekilde, oyun alanı yapay çimle kaplandığını açıklayan Korkmaz, spor malzemelerinden yoksun olan Tepebaşı İlkokulu’nun tüm spor dallarında çalışma yapmasına imkan sağlayacak şekilde spor malzemeleri desteği sağlandığını belirtti.
Lapta Yavuzlar Lisesi yönetiminin öğrencilerin suya ücretsiz erişimini sağlama hedefi doğrultusunda adım atan Merit Otellerinin tüm öğrencilere hizmet verecek boyutta soğutma hazneli bir su arıtma sisteminin kurulma aşamasına geldiğini vurgulayan Aziz Korkmaz, Lapta Anaokulu ve Alsancak Anaokulunun da ihtiyaçları tespit edilip bunların temin edilmesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Ödül töreni yapılacak, sergi açılacak
Korkmaz, proje kapsamındaki okullarda Merit Spor oyunları çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu ve futbol turnuvasının yapıldığını anımsattı. 
Ayrıca Kaplumbağa konusunda resim şöleni ve turizm konulu kompozisyon yarışması düzenlendiğini de söyleyen Korkmaz, Ocak ayı içerisinde kompozisyon yarışması ödül töreni yapılacağını ve resim sergisinin açılacağını kaydetti.

Turnuvalar düzenlenecek
İkinci eğitim öğretim döneminde basketbol turnuvası ile satranç turnuvası düzenleneceğini belirten Korkmaz, ayrıca tiyatro, halk dansları ve çocuk festivallerinin organize edilmesinin planlandığını da açıkladı. 
Merit Otelleri Dijital Pazarlama Direktörü Aziz Korkmaz, bugüne kadar yapılan etkinliklerde yüzlerce öğrencinin spor, sanat ve edebiyat alanında üretimde bulunmalarına katkı vermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474