banner564

Kapılar açılırsa kamuda işler durur!

Kamuda örgütlü üç sendika 1 Temmuz tarihinden itibaren ülkeye karantinasız girişi öngören kararın uygulamaya girmesi durumunda grev uyarısında bulundu.

Kapılar açılırsa kamuda işler durur!
banner598

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) ve Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMU-SEN) adına KTAMS Başkanı Güven Bengihan yaptığı yazılı açıklamada, 1 Temmuz tarihinden itibaren ülkeye karantinasız girişi öngören kararı eleştirerek, hükümete, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından belirlenen kriterlere uygun karar alması çağrısı yaptı.
Yazılı açıklama yapan Bengihan, “UBP-HP hükümeti, DSÖ’nün ülkeleri risklerine göre kategorilere ayırarak yaptığı sıralamaya ters bir şekilde yüksek risk grubundaki ülkelerden 1 Temmuz’dan itibaren ülkemize karantinasız girişini öngören Bakanlar Kurulu kararıyla halkın sağlığını riske atmıştır” ifadelerini kullandı.
Kamuda örgütlü sendikalar; KTAMS, Kamu-Sen ve Kamu-İş olarak hükümete, DSÖ’nün belirlediği kriterlere uygun kararlar alması için çağrı yapan Bengihan, birinci dalgada halkın gösterdiği sağduyu ve özveriyi “boşa çıkaracak” bu kararda ısrar edilmesi halinde grev dahil her türlü demokratik hakkı kullanacakları konusunda hükümeti uyardı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bengü Koç
Bengü Koç - 4 yıl Önce

Ya siz her fırsatı greve çevirmeyi nasıl beceriyorsunuz pes doğrusu.Normal günde sanki çok çalışıyorsunuz da, yine, çalışmadan para alalım,hadi greve.Bu nasıl zihniyet?Size ne karantinadan,ne alaka,bu kadar komik duruma düşürmeyin artık kendinizi ya,yeter artık.Kac aydır çalışmadan, maaş ta aldınız, yetmedi mi, bu kadar bedava hayat?

Gibrisli
Gibrisli @Bengü Koç - 4 yıl Önce

Yurru be. Zengin cocugu , babasinin villasinda calisanlara laf atar. HADE Barrraaaa

Bir Kibrisli
Bir Kibrisli - 4 yıl Önce

Cok haklisiniz. Bazi cahiller kapilar acilinca ekonomi duzelecek; turizm kurtulacak; arasta insan kaynayacak; her yer gulluk gulistanlik olacak zannediyorlar. Cahilliklerindendir . Gercekte olacak olan: =Hastalik tekrardan ulmemize gelecek; bu sefer kapanmadigimiz icin sayilar gitikce artacak; bir suru insan olecek; sonra da essek gibi kapanmak zorunda kalacagiz ve sadece hastalardan ve olumelerden baska elimizde hicbirsey kalmayacak. Bunu anlayabilme kabiliyietinde olmayan insanlar bizi yonetiyor kararlari verioyr. Bay halimize

Tabi ki haklisiniz, kendi sagliginiz da aileleirinizin sagligi da tehlikede. Yapin grevi. Yapmnayan salaktir.

Ha bu acilimdan KENDI HAYLALRI dogrultusunda medet umanlar yakinda soguk dus alavakar ama is isten gecmis olacak onu da soyleyelim.

Belki THY birkac kurus kazanir bu isten ama onun disinda kimseye de pek bir faydasi olmaz bu isin. Ama THY iflastan kurtulsun diye bu halki kurban etmek de yakismiyor politkacilarimiza, hukumetimize. Ayiplar olsun hepinize. YUH OLSUN.

alı
alı - 4 yıl Önce

4 aydır yatıyorsunuz zaten alıştınız

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474