banner564

1 Temmuz kararı değişebilir!

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay, “Türkiye’den karantinasız gelişlerin başlaması konusunda içim rahat değil” dedi

1 Temmuz kararı değişebilir!
banner598

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, 1 Temmuz itibariyle KKTC’ye Türkiye’den karantinasız gelişler konusunda endişeli olduğunu belirtti.
Televizyon programına katılarak açıklamalarda bulunan Özersay, mevcut kararlar alındığında Türkiye’deki durumun da daha farklı olduğunu, ancak Türkiye’deki günlük vaka sayısındaki artış nedeniyle alınan kararın yeniden gözden geçirilmesinin şart olduğunu ifade etti.
Özersay şöyle konuştu:
“1 Temmuz’da başlaması öngörülen yeni uygulama başlayacak mı yoksa tedbirlerin bir süre daha uzatılması konusunda yeni bir karar mı verilecek bunu Bakanlar Kurulu’nda görüşüyoruz. Türkiye konusunda önceki verilen kararı uygulama konusunda içim rahat değil. Ancak bir değişiklik yapılabilmesi için Bakanlar Kurulu kararı gerekiyor. Şu anki tabloda ya tarihi ileri alma ya PCR testinin yanı sıra başka önlemler alma ya da karantina uygulamasının olması gerektiğini düşünüyorum. Aldığımız kararı değişen şartlarda revize etmemiz kanaatindeyim. Görüş birliği olursa yapılabilir.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sena
Sena - 4 yıl Önce

Şimdimi aklınıza geldi biletlerimizi aldıktan sonramı
Zaten pcr testi yapanda korona yok demek
Vede türkiye havalimanına covid 19 testleri hazırlıyor
Çok güzel bir çözüm

Op.Dr.İlkan Ertuğ
Op.Dr.İlkan Ertuğ - 4 yıl Önce

Türkiye'den gelecekler ile ilgili düşüncelerinde tamamen haklıdır.

Op.Dr.İlkan Ertuğ
Op.Dr.İlkan Ertuğ - 4 yıl Önce

Esenboğa-Ercan-Esenboğa Anadolu Jet Biletimi açık tarihli yaptırdım.Önce sağlık ve güvenlik gelir.

Orhan
Orhan @Op.Dr.İlkan Ertuğ - 4 yıl Önce

Sayin Ertug, butun uzmanlarimiz doktorlarimiz hepsi ayni seyleri soyluyorlar ama takan yok.Politkacilarin tek dusndugu "KAPANDIK ZARAR ETTIK ACILALIM DA KA EDELIM" Bu kadar. Bundan ilerisini gorme kabiliyetleri yok. E halk da salginin butun sucu sanki hukumetteymis gibi hep hukumeti sucluyor. Sonucta ne saglik kaliyor ne insan . Baski altinda , bilgisizlik altinda cahilce verilmis kararlardir bunlar. insAllah bu kararlardan vaz gecerler yoksa basimiz oyle bir bela sarilacak ki bu sefer oyle ucuz da atlatamayiz , cok insan olebilir valla.

Orhan
Orhan - 4 yıl Önce

Ozersay hep boyle. Kamera karsisinda boyle konusur sonra bir toplanti yaparlar ardindan tam tersini aciklar. Her iki tarafi da memnun etmeye calisiyor ama bence her iksini de batiriyor. Yarin ' 1 Temmuz yerine yarin aciyoruz kapilari" derse sasirmayin yani.

Etan
Etan - 4 yıl Önce

E degismezse zaten boku yiycez. Ne Turizm canlanacak ne arastada millet alis veris yapacak ne de para kaznamayi umut edenlerin cepleri dolacak. E ne olacak ? Bir suru insan olecek , kapanmak zorunda kalacagiz sonra da kimin yuzunden bu hale geldik deiye salak kafalarimizi taslara vuracagiz. Olacagi bu. Hani bu hale gelmeden uyariyoruz ama dinleyen de yok.

alı
alı - 4 yıl Önce

kapılar acılmazsa ac kalırsınız

GIBRISLI
GIBRISLI @alı - 4 yıl Önce

"Ac kalirsiniz" derken kimden bahsediyorsun? Sen kimsin eger bizden degilsen? :) Ipini koparan da buraya gelip Kibrislilar hakkinda atip tutuyor bize akil vermeye calsiiyor. Kimsenin akil hocaligina ihtiyacimiz yok, biz anyayi gonyayi eyi bilirik. hade barrraaaaa

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473