banner564

Karaboru operasyonu

Suriçi bölgesinde bir eve baskın yapan Gazimağusa Narkotik Şube, uyuşturucu, 2 tabanca ve 10 canlı mermi ele geçirdi

Karaboru operasyonu
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Narkotik Şube, dün sabah saatlerinde ‘Karaboru’ ismini verdiği operasyon sonucunda 9 adet uyuşturuculu kağıt, 2 tabanca ve 10 canlı mermi ele geçirdi. Operasyon kapsamında Ali Akçam’ı tutukladı.
Gazimağusa’da dün mahkemeye çıkarılan zanlı hakkında bir gün tutukluluk emri verildi. Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru İbrahim Gökova, 9 Mayıs’ta saat 03.25’te, zanlı Ali Akçam’ın, Suriçi bölgesinde bulunan evine yapılan baskında, zanlının üzerinde 8 adet sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içeren kağıt ile 1 gram metamfetamin türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi.
Polis, evin yatak odasında, bir çanta içerisinde, bir poşette 7.65 çapında tabanca ile 5 adet canlı mermi, ayrı bir poşette ise 9 mm çapında bir tabanca ve 5 adet canlı mermi bulduklarını, yine aynı çanta içerisinde 1 adet uyuşturuculu kağıt ele geçirdiklerini açıkladı.
Soruşturmanın yeni başladığını bildiren polis, mahkemeden süre talep etti. Mahkeme, zanlının 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Unit tosun
Unit tosun - 1 hafta Önce

Kimin evinde veya tasarrunda atesli silah bulunursa en agir sekilde cezalandirilmalidir. Cunku bu ulkeyi silahtan yoksun temiz bir ulke olarak istiyoruz. Lutfen dikkate alalim.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474