banner564

Kefalet 20 bin TL

Uyuşturucudan tutuklanan 18 yaşındaki kızlar suçu kabul ettikten sonra teminatla serbest bırakıldı ama satıcının adını vermedi

Kefalet 20 bin TL
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Pazar günü, Gülseren bölgesinde sokakta yürüdükleri sırada, Narkotik Şube ekipleri tarafından şüpheli görülen ve üzerleri aranan zanlılar Tuğba Tiken ile Melissa Şen, soruşturmalarının tamamlanmasına müteakip dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Nurettin Enginer, zanlılar hakkında 12 Şubat 2017 tarihinde başlatmış oldukları soruşturmanın tamamlandığını bildirdi. Zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini ve uyuşturucu maddeyi adını söylemek istemedikleri bir şahıstan aldıklarını kendilerine itiraf ettiklerini anlatan Enginer, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlıların serbest bırakılmasını talep etti.

Haftada 2 gün polise gidecekler
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, KKTC vatandaşı muteber 2’şer kefilin zanlılar lehinde 20’şer bin TL kefalet senedi imza etmesi şartı ile zanlıların serbest bırakılmasına emir verdi. Yargıç Hazal Hacımulla ayrıca zanlıların haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunmaları yönünde emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473