banner564

KKTC yoluna  devam edecek

Kocaeli’nden gelen işadamları ile görüşen Tatar, “Ekonominin sağlam zeminde olması için devletin güçlü olması şarttır” dedi

KKTC yoluna  devam edecek
banner598

Emir ERTORUN
Başbakan Ersin Tatar, ekonominin sağlam zeminde olması için devletin güçlü olması gerektiğini belirterek devleti geliştirmek amacıyla çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
Başbakan Tatar, Kocaeli Sanayi ve İşadamları Derneği (KOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Kaya ve beraberindeki heyeti kabul etti. 
Kabulde konuşan Başbakan Ersin Tatar, KKTC'nin, Kıbrıs Türk halkının kalbinin her zaman Türkiye ile beraber attığını belirterek, dualarının Türk ordusuyla olduğunu vurguladı. Tatar, Türkiye'nin hem kendi güvenliği hem de bölge barışı için bu adımı attığını kaydetti. 
Tatar, eğitim ve turizm sektörlerinin ülke ekonomisinin lokomotifi olduğunu, tarım alanında su projesi ile birlikte yeni gelişmelerin yaşanacağını ifade ederek, "KKTC yoluna devam etmektedir" dedi.  
Tatar, “Ekonominin sağlam zeminde olması için devletin güçlü olması şarttır. Görevimiz de devletimizi geliştirmektir, bu görevimizi yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 
KOSİAD Başkanı Kaya da, dernek hakkında bilgi verdi, KKTC'de ne gibi adımlar atabileceklerini gelişim için nasıl yardımcı olabileceklerini görüşmek amacıyla bu ziyareti yaptıklarını söyledi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474